Zelfklevend lood

Zelfklevend lood is uitermate geschikt voor toepassing in de bouwsector. Met flexibel zelfklevend lood laat u snel al uw dakbedekkingsmaterialen waterdicht op elkaar aansluiten of verbindt u deze zowat naadloos met elkaar. Als echte professional hoeven we u de toepassing natuurlijk niet meer uit te leggen. Wat echter wel goed is om te weten, is dat ons Uzimet zelfklevend lood voldoet aan de strengste kwaliteitseisen (heeft het NEN-EN12588 keurmerk) én voor de laagste loodprijzen van Nederland aangeboden wordt.  Lees meer >

X-Ready Zelfklevend Loodbehang 2 mm, t.b.v. geluids- en stralingsisolatie. 600 x 2600 x 2 mm
Artikelcode LOSLBH2
€284,30 €271,31Incl. btw
X-Ready is het zelfklevende bladlood behang dat eenvoudig te gebruiken is voor geluids- en stralingsisolatie.
Zelfklevend lood antraciet grijs 30 x 500 cm = 1,5 m2
Artikelcode LOZLGR30
€152,22Incl. btw
Zelfklevend, gekleurd bladlood voor extra ontwerpvrijheid. De duurzame kleurcoating harmonieert met de meest voorkomende dak- en gevelkleuren.
Prijs op aanvraag bij meer dan 1.000 kg in verband met extra inkoopkorting
Zelfklevend loodband, 20 m x 50 mm x 1 mm
Artikelcode LOSLLBD20501
€133,71Incl. btw
Zelfklevende loodstrips, ook wel loodband genoemd, hebben een sterke kleeflaag. Dit loodband is geschikt om in combinatie met X-Ready loodbehang eventuele naden geluids- en stralingsdicht te maken.
Zelfklevend loodband, 8 m x 50 mm x 3 mm
Artikelcode LOSLLBD08503
€133,71Incl. btw
Zelfklevende loodstrips, ook wel loodband genoemd, hebben een sterke kleeflaag. Dit loodband is geschikt om in combinatie met X-Ready loodbehang eventuele naden geluids- en stralingsdicht te maken.

Zelfklevend lood voor de laagste loodprijzen van Nederland

Een goede kwaliteit van zelfklevend lood is natuurlijk uitermate belangrijk. Wat dat betreft levert Uzimet, en daarmee ook Dakenlood.nl, de best denkbare norm zonder daarbij het milieu overmatig te belasten. Want iedere centimeter lood is 100% gerecycled en ook weer 100% recyclebaar. Duurzaamheid ten top! Maar wanneer u uw zelfklevende lood bij Dakenlood.nl bestelt, bent u bovendien ook nog eens zeker van de allerlaagste prijs. Wij hanteren de laagste loodprijzen van Nederland, gegarandeerd! En voor onze vaste klanten bieden wij ook nog eens extra inkoopvoordeel. Uw keuze voor Dakenlood.nl is duurzaam op alle mogelijke manieren!

Wat zijn de voordelen van zelfklevend bladlood?

Van een scherpe prijs en een duurzame productiemethode bent u bij Dakenlood.nl altijd verzekerd! Maar waarom zou u zelfklevend lood verkiezen boven een ander type lood? Het antwoord daarop is geheel afhankelijk van de toepassing. Zelfklevend bladlood wordt veelvuldig gebruikt op daken en alles in de buurt daarvan, bijvoorbeeld voor loketten, dakkapellen en dakramen. En daar zijn verschillende redenen voor... Ten eerste is zelfklevend lood zeer flexibel. Zelfs de lastigste hoekjes en kiertjes zijn relatief makkelijk af te dichten en af te sluiten. Bovendien is het materiaal in harmonie te brengen met de bestaande kleur van de constructie. De combinatie tussen enerzijds de snelle verwerking en anderzijds het feit dat patineren overbodig is, maakt zelfklevend bladlood perfect geschikt voor al uw werkzaamheden op en rond het dak.

Extra tips bij het gebruik van zelfklevend lood

Als professional weet u vast en zeker hoe u zelfklevend lood op de beste manier kunt verwerken voor het mooiste resultaat. Toch willen wij nog als advies meegeven dat het met stukken lood van maximaal 1 meter lang erg prettig werkt en scheurvorming doet voorkomen. En daarnaast is het goed om te weten dat zelfklevend lood, in tegenstelling tot bladlood, bewerkbaar blijft tot rond het vriespunt. Daaronder wordt het bewerken van zelfklevend bladlood een lastigere aangelegenheid.