Stralingslood

Stralingslood, of X-Ready lood, is zelfklevende bladlood dat eenvoudig te gebruiken is voor geluids- en stralingsisolatie. Doordat stralingslood / X-Ready lood uit zuiver bladlood bestaat, biedt het efficiënte oplossingen voor industriële toepassingen. Het product bevat een stralingsbestendige zelfklevende laag die het mogelijk maakt om zelfs complexe hoeken en bochten te beplakken. Door de flexibiliteit van het product wordt het makkelijker om verschillende lagen in de dikte te creëren die voldoen aan uw projectspecificaties. Lees meer >

Dak en Lood
X-Ready bladloodbehang, t.b.v. geluids- en stralingsisolatie. 600 x 2600 x 1 mm
Artikelcode LOSLBH1
€125,00 €110,00Incl. btw
X-Ready is het zelfklevende bladlood dat eenvoudig te gebruiken is voorgeluids- en stralingsisolatie. Doordat X-Ready uit zuiver bladlood bestaat,biedt het efficiënte oplossingen voor industriële toepassingen.
Dak en Lood
X-Ready Zelfklevend Loodbehang, t.b.v. geluids- en stralingsisolatie. 600 x 2600 x 2 mm
Artikelcode LOSLBH2
€248,00 €225,00Incl. btw
X-Ready is het zelfklevende bladlood behang dat eenvoudig te gebruiken is voor geluids- en stralingsisolatie. Doordat X-Ready uit zuiver bladlood bestaat, biedt het efficiente oplossingen voor industriële toepassingen.
Dak en Lood
Zelfklevend loodband, 10 m x 50 mm x 2 mm
Artikelcode LOSLLBD10502
€106,00Incl. btw
Zelfklevende loodstrips, ook wel loodband genoemd, hebben een sterke kleeflaag. Dit loodband is geschikt om in combinatie met X-Ready loodbehang eventuele naden geluids- en stralingsdicht te maken.
Dak en Lood
Zelfklevend loodband, 8 m x 50 mm x 3 mm
Artikelcode LOSLLBD08503
€106,00Incl. btw
Zelfklevende loodstrips, ook wel loodband genoemd, hebben een sterke kleeflaag. Dit loodband is geschikt om in combinatie met X-Ready loodbehang eventuele naden geluids- en stralingsdicht te maken.
Dak en Lood
Zelfklevend loodband, 20 m x 50 mm x 1 mm
Artikelcode LOSLLBD20501
€106,00Incl. btw
Zelfklevende loodstrips, ook wel Zelfklevend loodband genoemd, hebben een sterke kleeflaag. Dit loodband is geschikt om in combinatie met X-Ready loodbehang eventuele naden geluids- en stralingsdicht te maken.

In combinatie met X-Ready kunt u ook onze zelfklevende loodstrips gebruiken om eventuele naden geluids- en stralingsdicht te maken. Een goede kwaliteit stralingslood is natuurlijk uitermate belangrijk. Wat dat betreft levert Uzimet, en daarmee ook Dakenlood.nl, de best denkbare norm zonder daarbij het milieu overmatig te belasten. Want iedere centimeter lood is 100% gerecycled en ook weer 100% recyclebaar. Duurzaamheid ten top! Maar wanneer u uw stralingslood bij Dakenlood.nl bestelt, bent u bovendien ook nog eens zeker van de allerlaagste prijs. Wij hanteren de laagste loodprijzen van Nederland, gegarandeerd! En voor onze vaste klanten bieden wij ook nog eens extra inkoopvoordeel. Uw keuze voor Dakenlood.nl is duurzaam op alle mogelijke manieren!