Dakdoorvoer

Wilt u een dakdoorvoer, of wellicht zelfs meerdere dakdoorvoeren kopen voor het goed ventileren van (vochtige) binnenruimtes? Dan gaat u bij ons vinden waar u naar zoekt! Met onze dakdoorvoeren zorgt u niet alleen voor een goede ventilatie, maar ook voor een perfecte en duurzame afwerking op platte daken. Het oog wil tenslotte ook wat. En bestelt u de plakplaat en bovenkap liever los van elkaar? Geen probleem bij Dakenlood.nl. Vandaag bestellen is in de meeste gevallen morgen of overmorgen al bezorgd.  Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Lees meer >

Vent-Alu 3000 Dubbelwandige Plakplaat | Diverse Breedtes
Artikelcode PDDVDPALUDB050060
€23,99Incl. btw
De dubbelwandige ontluchtingen zijn ook zonder bovenkap leverbaar in standaard aluminium en met een pvc-coating. Deze plakplaten zijn ook in de 5 uitvoeringen leverbaar.
Vent-Alu 3000 Kap PP | Diverse Breedtes
Artikelcode PDDVDKALUDB050060
€6,70Incl. btw
De PP bovenkap heeft door zijn vormgeving een zeer grote ventilatiecapaciteit en sluit perfect aan op de plakplaat.
Ubbink Solar kabel- en leidingdakdoorvoer 0 graden (platdak)
Artikelcode PDDVSO125
€40,73Incl. btw
Doorvoer, inclusief aluminium plakplaat, is geschikt om PV en thermische kabelbundels van plat dak zonne-energie systemen of airco's door het platte dak heen te voeren.

- Breedte 330 mm
- Hoogte 240 mm
- Kleur kap Zwart
- Lengte totaal 330 mm
- Mat
Zink Dakontluchting / dakdoorvoer Ø100 of Ø120 mm
Artikelcode ZKDKOLD100
€45,92Incl. btw
Dakontluchting kap zink Ø100 of Ø120 mm t.b.v. ontluchten van het platte dak.

Een dakdoorvoer en ventilatie

Dakdoorvoeren verbinden binnenruimtes met de open (buiten)lucht middels een doorgang in het dak. Vanzelfsprekend is dit goed (en vereist) voor een optimale ventilatie in binnenruimtes. Zeker als de ruimtes vochtig zijn, of kunnen worden, mag een dakdoorvoer niet ontbreken. Dat hoeven wij u als 100% vakman natuurlijk niet te vertellen. Want echte vakmannen weten dat en doen dat gewoon. Weet u wat zij nog meer doen? Bestellen in onze webshop... Jaarlijks bestellen vele honderden vakmannen uit Nederland al hun dak en loodproducten in onze webshop. Niet voor niets is Dakenlood.nl dé online loodgroothandel!

Dakdoorvoer op een plat dak

Bent u op zoek naar een dakdoorvoer die geschikt is voor een plat dak? Een plat dak bedekt met bijvoorbeeld EPDM of bitumen? Bij Dakenlood.nl hebben wij dit soort dakdoorvoeren ruim op voorraad in verschillende modellen. Stuk voor stuk zijn ze in dubbelwandig aluminium uitgevoerd, waarbij de plakplaat en de bovenkap los van elkaar besteld kunnen worden. Aan kwaliteit ontbreekt het niet. Nooit! Maar aan een mooie prijs of maatwerk mag het wat ons betreft ook niet ontbreken.