Dakdoorvoer

Wilt u een dakdoorvoer, of wellicht zelfs meerdere dakdoorvoeren kopen voor het goed ventileren van (vochtige) binnenruimtes? Dan gaat u bij ons vinden waar u naar zoekt! Met onze dakdoorvoeren zorgt u niet alleen voor een goede ventilatie, maar ook voor een perfecte en duurzame afwerking op platte daken. Het oog wil tenslotte ook wat. En bestelt u de plakplaat en bovenkap liever los van elkaar? Geen probleem bij Dakenlood.nl. Vandaag bestellen is in de meeste gevallen morgen of overmorgen al bezorgd.  Ook voor maatwerk kunt u bij ons terecht. Lees meer >

vent-Alu 3000 Dubbelwandige Plakplaat + PP Bovenkap | Diverse Breedtes
Artikelcode PDDVDCALUDB5060
€27,21Incl. btw
Dakdoorvoer t.b.v. rookgassen. Plakplaat en bovenkap kunnen ook los van elkaar besteld worden.
Vent-Alu 3000 Kap PP | Diverse Breedtes
Artikelcode PDDVDKALUDB050060
€6,27Incl. btw
Ubbink Solar kabel- en leidingdakdoorvoer 0 graden (platdak)
Artikelcode PDDVSO125
€35,94Incl. btw
Doorvoer, inclusief aluminium plakplaat, is geschikt om PV en thermische kabelbundels van plat dak zonne-energie systemen door het platte dak heen te voeren.

- Breedte 330 mm
- Hoogte 240 mm
- Kleur kap Zwart
- Lengte totaal 330 mm
- Materiaal kap
Zinken Dakontluchting / dakdoorvoer Ø80, Ø100 of Ø120 mm
Artikelcode ZKDKOLD80
€44,49Incl. btw
Dakontluchting zink Ø80, Ø100 of Ø120 mm.

Een dakdoorvoer en ventilatie

Dakdoorvoeren verbinden binnenruimtes met de open (buiten)lucht middels een doorgang in het dak. Vanzelfsprekend is dit goed (en vereist) voor een optimale ventilatie in binnenruimtes. Zeker als de ruimtes vochtig zijn, of kunnen worden, mag een dakdoorvoer niet ontbreken. Dat hoeven wij u als 100% vakman natuurlijk niet te vertellen. Want echte vakmannen weten dat en doen dat gewoon. Weet u wat zij nog meer doen? Bestellen in onze webshop... Jaarlijks bestellen vele honderden vakmannen uit Nederland al hun dak-, zink- en loodproducten in onze webshop. Niet voor niets is Dakenlood.nl dé online loodgroothandel!

Dakdoorvoer op een plat dak

Bent u op zoek naar een dakdoorvoer die geschikt is voor een plat dak? Een plat dak bedekt met bijvoorbeeld EPDM of bitumen? Bij Dakenlood.nl hebben wij dit soort dakdoorvoeren ruim op voorraad in verschillende modellen. Stuk voor stuk zijn ze in dubbelwandig aluminium uitgevoerd, waarbij de plakplaat en de bovenkap los van elkaar besteld kunnen worden. Aan kwaliteit ontbreekt het niet. Nooit! Maar aan een mooie prijs of maatwerk mag het wat ons betreft ook niet ontbreken.

Dé online loodgroothandel van Nederland

Dat er jaarlijks vele honderden vakmannen al hun benodigdheden omtrent dak en lood in onze webshop bestellen is natuurlijk niet zonder reden. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijzen én een pijlsnelle levering. Zeg nou zelf, wie wil dat nou niet? Maar voor alle vakmannen die daar nog niet genoeg aan hebben en regelmatig bij ons bestellen, hebben wij een andere mooie extra… Namelijk extra inkoopvoordeel! Heeft u al een (aantal) keer bij ons besteld? Dan is de kans groot dat u extra korting krijgt op uw volgende bestelling.