Loodvervangers | Ubiflex | Leadax

Ubiflex en Leadax loodvervangers!

loodvervangers

Ubiflex en Leadax zijn dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan in de meeste gevallen lood vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Voor speciale toepassingen gebruikt u Ubiflex Ribbel, voor extreme temperaturen is er Ubiflex Extreme -30°C tot +180°C. Ook loketten kunnen wij u leveren gemaakt van loodvervanger.

Ubiflex Leadax

Lees meer >

Snelle verwerking
Loodvervangers kunnen zonder problemen op lange lengtes worden verwerkt, mede omdat het zo licht is. Voordeel is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U kunt gemakkelijk hele rollen loodvervanger mee naar uw werkplek nemen, afhankelijk van uw keuze tot 6 of 12 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg. Loodvervangers geven stevigheid en een strak uiterlijk, waarbij het matte oppervlak een mooi geheel vormt met het dakvlak. Er ontstaan geen spoorvorming op de pannen of langs de gevel.
  
Bewezen bouwgemak
Wij vroegen verwerkers van Ubiflex en Leadax loodvervanger naar hun toepassingservaring: de snelle verwerkbaarheid, stevigheid, rekbaarheid en het geringe gewicht krijgen gemiddeld een acht. De lengte en optimale afwerking krijgen een positieve beoordeling.