Loodvervangers | Ubiflex | Leadax | AlphaFlex

Ubiflex, Leadax, AlphaFlex loodvervangers!

loodvervangers

Ubiflex, Leadax en AlphaFlex zijn dé loodvervangers die worden toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. In verschillende kleuren verkrijgbaar. Het kan in de meeste gevallen lood vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Voor speciale toepassingen zijn er speciale oplossingen. Ook loketten kunnen wij u leveren gemaakt van loodvervanger. Loodvervangers worden veelal geproduceerd uit gerecyclede materialen.

Lood vervangende materialen zijn oorspronkelijk ontwikkeld om de milieubelasting door lood te beperken. een loodvervanger scoort dan ook hoog op duurzaamheid, maar je verwerkt het ook nog eens goedkoper en gemakkelijker dan loodslabben.

Ubiflex LeadaxAlphaFlex

Lees meer >

Waarom kiezen voor loodvervangers?

 • Gemakkelijk en snel te verwerken
 • Lange lengtes met een laag gewicht
 • Overlap door lange lengtes
 • Geen nabehandeling nodig tegen uitloging
 • Aantrekkelijk geprijsd
 • Onschadelijk voor mens en milieu
 • Blijvende hoge prestaties
 • In lange lengtes te verwerken (12 mtr aan 1 stuk)
 • Vrijdragend (geen ondersteuning in spouw)
 • Ongevoelig voor diefstal
 • Loogt niet uit (Strepen op pannen/gevel)
 • Verschillende kleuren

Hiervoor zijn loodvervangers te gebruiken

Snelle verwerking
Loodvervangers kunnen zonder problemen op lange lengtes worden verwerkt, mede omdat het zo licht is. Voordeel is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U kunt gemakkelijk hele rollen loodvervanger mee naar uw werkplek nemen, afhankelijk van uw keuze tot 6, 10 of 12 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg. Loodvervangers geven stevigheid en een strak uiterlijk, waarbij het matte oppervlak een mooi geheel vormt met het dakvlak. Er ontstaan geen spoorvorming op de pannen of langs de gevel.
  
Bewezen bouwgemak
Wij vroegen verwerkers van Ubiflex en Leadax loodvervanger naar hun toepassingservaring: de snelle verwerkbaarheid, stevigheid, rekbaarheid en het geringe gewicht krijgen gemiddeld een acht. De lengte en optimale afwerking krijgen een positieve beoordeling. 

Denk Ubiflex SMART voor je start

Denk SMART voor je start met de montage van het Ubiflex.
Een vakman denkt, doet en controleert. En Ubbink is er voor je in alle fasen.

Denk SMART voor je start
Wordt er gevraagd om jouw expertise, dan zorgt Ubbink dat jij altijd een antwoord paraat hebt. Met een hoofd vol kennis en handen vol vaardigheden. Hoe je dat voor elkaar krijgt? Denk SMART voor je start!

Doe SMART
Wil je goed voorbereid zijn, bekijk dan onze montage video's. In een paar minuten nemen we het hele installatie- en montageproces door en krijg je tips over de verwerking van onze producten. Daarna ga je aan de slag.

Bouw SMART
Ubbink is er voor je met slimme producten die zorgen dat de installatie snel en vakkundig gebeurt. En met onze checklist ga je na of alle werkzaamheden goed zijn uitgevoerd. Zo bespaar je niet alleen veel tijd, je levert ook topwerk!

Leadax van plastic afval naar dakmateriaal

De manier waarop wij produceren en consumeren kan en moet anders. Omdat de grondstoffen van onze aarde worden uitgeput en wij onze kinderen ook een mooie toekomst gunnen. Daarom bieden wij dakmaterialen, gemaakt van plastic afval, om ervoor te zorgen dat het afval nooit meer terugkomt. Dakmaterialen met een toekomst.

Samen met onze wereldwijde partners leveren wij bouwprofessionals de producten die zij nodig hebben, rekening houdend met de grenzen van onze aarde. Producten die makkelijk in gebruik, van hoge kwaliteit en betaalbaar zijn. Maar tegelijkertijd ook circulair en duurzaam zijn.

Door te blijven innoveren kunnen wij de kwaliteit en de mate van duurzaamheid van onze producten blijven verbeteren. Voor mens en planeet.

AlphaFlex

AlphaFlex is een loodvervanger op basis van een duurzaam EPDM Compound voorzien van strekmetaal. Deze materialen zijn speciaal ontwikkeld als lood- vervanger met de flexibele eigenschappen van het traditionele materiaal en de duurzaamheid van EPDM.

Deze loodvervanger is standaard verkrijgbaar in de kleuren zwart en grijs.