Kleur lood

Gekleurd lood is perfect geschikt voor professionals die afsluitingen en verbindingen waterdicht willen maken bij alle bouwdetails op en rond het dak, maar daarbij ook rekening willen houden met esthetische aspecten. Want een waterdichte constructie is mooi, maar een waterdichte constructie in de juiste kleur, passend bij de stijl van de bestaande bouwconstructie, is mooier! Maar kan het nog mooier? Zeker! Tenminste, wel als u bestelt bij Dakenlood.nl. Wij hanteren namelijk de goedkoopste loodprijzen van Nederland. Goedkoper wordt het niet! Wij zijn er voor de professional die écht het verschil wil maken!  Lees meer >

Geen producten gevonden...

Gekleurd lood van hoge kwaliteit voor de allerlaagste prijzen

Gekleurd lood is een schitterende oplossing en is bovendien van een goede kwaliteit. Al het lood dat in onze webshop verkrijgbaar is, voldoet aan de hoogste norm en is voorzien van het NEN-EN12588 kwaliteitskeurmerk. Natuurlijk, het is van essentieel belang dat u werkt met lood van een betrouwbare kwaliteit… Maar het is wel mooi meegenomen als u uw gekleurde lood kan inkopen tegen scherpe prijzen, toch? Op de inkoop van duizenden strekkende meters per jaar kan een paar euro(cent) al een heel groot verschil betekenen. Daarom bieden wij ons lood aan voor de laagste prijzen van Nederland, gegarandeerd. En voor vaste klanten bieden wij bovendien nog eens extra veel inkoopvoordeel.

Gekleurd lood voor de mooiste resultaten

Kleur lood van Uzimet biedt voordelen t.o.v. traditioneler bladlood op het gebied van ontwerpvrijheid. Het is tenslotte erg vervelend als het bij de afwerking van uw constructie ontbreekt aan finesse en een juiste kleur. Gelukkig is daar gekleurd lood! Ideaal, want de beschikbare kleuren passen stuk voor stuk goed bij de meest voorkomende kleuren en materialen van loketten, dakkapellen en dakramen. Ze variëren van terracotta rood tot antracietgrijs en van bruin tot baksteen bruin.

Dezelfde eigenschappen met kleur lood als bladlood

Feitelijk beschikt gekleurd lood over dezelfde eigenschappen als bladlood. Zo weet u als vakman ook wel dat gekleurd lood, evenals bladlood, een prima waterkerende werking heeft. Bovendien is het ook wat betreft de flexibiliteit dik in orde. Het lood blijft zelfs gemakkelijk bewerkbaar bij temperaturen tot -5° Celsius. Voor alles omtrent waterkerende dakconstructies, maar dan in een bijpassende kleur, kan u dus ook kiezen voor gekleurd lood!