Lood

 
 
Bladlood Zelfklevend lood
Venuslood Gekleurd lood  
Ribbellood Stralingslood
 

Rollen lood kopen? Bij Dakenlood.nl vindt u verschillende rollen bladlood in diverse diktes en lengtes. Van NHL 15 tot NHL 40, van 1,32mm tot 3,53mm dik. Stuk voor stuk voorradig en snel geleverd. Als u lood via onze webshop koopt, dan bent u niet alleen verzekerd van snelle levertijden, maar ook nog eens van de hoogste en beste kwaliteit. Al ons lood voldoet namelijk aan alle eisen om het NEN-EN12588 keurmerk met zich mee te dragen. Dus koop uw rol lood snel, bij Dakenlood.nl.

Lees meer >

Rollen lood vanuit voorraad bij Dakenlood.nl

Dakenlood.nl heeft een zeer groot assortiment lood op rol voorradig, ongeacht de toepassing of de afmeting van het lood dat u zoekt. De standaardlengte van een rol bedraagt 3 meter, maar naarmate de dikte van het lood toeneemt, neemt ook het aantal kilogram per vierkante meter toe. Om alles enigszins draagbaar en mobiel te houden zijn daarom NHL 40 (code oranje) rollen vaak korter. Welke afmeting u ook zoekt, de kans is groot dat wij uw lood kunnen leveren vanuit voorraad.

Kiest u voor kwaliteit?

Een goede kwaliteit is van essentieel belang, maar een scherpe prijs kan het verschil écht maken voor u als ondernemer. Dat verschil merkt u direct wanneer u uw orders online plaatst via Dakenlood.nl. Wij hanteren namelijk de scherpe loodprijzen, zonder daarbij in te leveren op kwaliteit of service. Integendeel, kwaliteit staat bij ons op de eerste plaats en wij streven altijd naar een pijlsnelle levering vanuit voorraad.

Lood op rol: de eigenschappen en professionele toepassingen

Rol lood kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Zo wordt het opgerolde bladlood in onze webshop veelvuldig door professionals in de bouw besteld en gebruikt als waterkering tussen verschillende materialen en overgangen. Een andere branche waar lood op rol een populair product is, is de medische sector. Lood heeft namelijk goede stralingswerende eigenschappen en is daarmee perfect geschikt voor toepassingen in röntgenapparaten. De isolerende werking van rol lood biedt overigens niet alleen voordelen voor de medische sector, maar ook binnen de entertainmentindustrie is lood niet onbekend. Denk bijvoorbeeld aan het geluidsisolerend maken van discotheken. Daarnaast heeft lood op rol een andere eigenschap... Gewicht! Niet voor niets melden zich daarom regelmatig bedrijven uit de watersportbranche, racebranche of de machinebouw om lood op rol te kopen. Binnen deze branches wordt ons lood ingezet als ballastlood.

Unieke eigenschappen van (blad) lood op rol

Lood heeft een flink aantal eigenschappen die niet te evenaren zijn. Dat maakt het een uniek en authentiek product waar altijd vraag naar zal blijven bestaan. En natuurlijk zijn er vele alternatieven en goedkope imitaties op de markt beschikbaar, maar de resultaten hiervan zijn nooit zo overtuigend als bij het gebruik van 100% lood. Als ervaringsdeskundige en professional bent u daar vast en zeker bekend mee.