Bladlood

 
 

Wilt u bladlood kopen? Dan wilt u uiteraard verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit én dat er aan strengste normen op het gebied van keurmerken is voldaan. Goed nieuws, want al het bladlood dat in onze webshop aangeboden wordt, heeft het NEN-EN12588 keurmerk. Ons bladlood is niet alleen duurzaam qua gebruik, maar kent ook nog eens bijzonder goede milieuprestaties. Uzimet bladlood is gemaakt van 100% gerecycled lood en is ook weer in z’n geheel recyclebaar. Zo weet u zeker dat u een verantwoorde keuze maakt, zowel op het gebied van milieu als kwaliteit. 

Lees meer >

Branches en toepassingen van bladlood

Bladlood is perfect geschikt voor verschillende toepassingen in de bouw, zoals daken en muren. Maar diverse andere eigenschappen maken bladlood tevens tot een adequate oplossing binnen diverse andere branches. Dankzij de geluidsisolerende werking van bladlood wordt het materiaal eveneens veelvuldig gebruikt binnen muren en plafonds van discotheken. Het houdt het lawaai binnen de deuren. Maar ook in de medische sector heeft bladlood veel toegevoegde waarde. Hier heeft het materiaal zichzelf bewezen als het gaat om het bieden van bescherming tegen straling, bijvoorbeeld in röntgenapparatuur. En wist u dat bladlood bovendien zeer waardevast is en tot in de oneindigheid te recyclen is? Dat is nog eens een duurzame aankoop te noemen!

Bladlood voor professionals in de bouw

Professionals in de bouw die bladlood kopen via Dakenlood.nl zetten gebruiken dit voor diverse doeleinden. Op alle plaatsen waar het waterbestendig afsluiten van verschillende materialen plaats dient te vinden, is bladlood een geschikte oplossing. Zo kan bladlood, ook wel snijlood genoemd, gebruikt worden voor het verticale metselwerk van een schoorsteen inclusief de omliggende dakpannen of het laten aansluiten van het metselwerk van een gevel op een plat dak. Maar ook voor een optimale waterkering in muren en boven kozijnen kiezen professionals vaak voor bladlood.

Flexibiliteit van snijlood voor werkzaamheden op daken

Alle vakmannen die werken met bladlood weten dat het een uitermate geschikt materiaal is voor op daken. En niet alleen vanwege de prima waterkering, want dat moet natuurlijk gewoon goed in orde te zijn... Maar juist door de goede werkbaarheid van bladlood is het erg geschikt. Het materiaal is namelijk flexibel en dat werkt prettig voor op complexe dakstructuren. Zelfs de kleinste kiertjes worden hierdoor gedicht en/of waterbestendig gemaakt. Bovendien is bladlood verwerkbaar bij temperaturen tot -5° Celsius. Daarmee kunt u (bijna) altijd, in ieder jaargetijde, met bladlood werken op daken.

Waarom uw bladlood kopen bij Dakenlood.nl?

Waar u snijlood ook voor gaat inzetten, u wilt zeker zijn van de beste kwaliteit, de snelste levertijden én de laagste prijs. Deze factoren gaat u alle drie vinden wanneer u bestelt bij Dakenlood.nl. Wij kunnen zelfs garanderen dat wij de laagste loodprijzen van Nederland hanteren. Niet voor niets zijn wij dé loodgroothandel van Nederland!