Koper Dakgoten

Bij het overwegen van renovaties of verbeteringen aan je huis, is de keuze van dakgoten misschien niet het eerste waar je aan denkt. Maar dit onderdeel speelt een cruciale rol in het beschermen van je woning tegen waterschade en het bepalen van de esthetische uitstraling. Voor huiseigenaren die het beste willen voor hun woning, zijn koperen dakgoten een uitmuntende keuze. Laten we ontdekken waarom.

Kostenbesparing op de lange termijn

Hoewel de initiële kosten van koperen dakgoten hoger kunnen zijn dan die van andere materialen, bieden ze op de lange termijn aanzienlijke besparingen. Gezien hun levensduur en minimale onderhoudsvereisten, betekent investeren in koperen dakgoten dat je minder uitgeeft aan vervanging en reparatie in de komende jaren.

Lees meer >

Koper Mastgoot M333
Artikelcode KODGDGMGM333M3
€140,32Incl. btw
Een Koper mastgoot wordt toegepast voor de afwatering van daken naar het riool. Lengte 3 meter.
Koper mastgoten tot 3 meter zijn uit één stuk, bij lengtes boven de 3 meter moet u de goten aan elkaar solderen.
Koper Mastgoot M333
€140,32Incl. btw
Koper Trechteruitloop Ø 80 mm mastgoot
Artikelcode KOHWTU333M80
€38,76Incl. btw
De Koper Trechteruitloop voor mastgoot vangt het hemelwater op van de dakgoot om het via de regenpijp weer af te voeren naar het riool. Eenvoudig zelf te monteren zonder solderen.
Koper Kopschot Links - Mastgoot - M333
Artikelcode KODGKSBGM333L
€5,97Incl. btw
Koper kopschot van premium kwaliteit. Een kopschot van Koper voor mastgoot M333 links wordt ook wel een eindschot of eindstuk genoemd. Een kopschot zorgt voor de afsluiting aan het einde van de goot.
Koper Kopschot Rechts - Mastgoot - M333
Artikelcode KODGKSBGM333R
€5,97Incl. btw
Koper kopschot van premium kwaliteit. Een kopschot van Koper voor mastgoot M333 rechts wordt ook wel een eindschot of eindstuk genoemd. Een kopschot zorgt voor de afsluiting aan het einde van de goot.
Koper Mastgoot Dakbeugel M333 - 90° Met Lip
Artikelcode KODGGBDBM333L
€21,65Incl. btw
Koper mastgootbeugels voor M333 van premium kwaliteit.
Koper Tapeind - Mastgoot Ø 80 mm
Artikelcode KODGTEOVD80L10
€8,53Incl. btw
Koper tapeind rond Ø 80mm van premium kwaliteit t.b.v. aansluiting van de dakgoot naar de regenpijp.
Koper Buitenhoek - Mastgoot 333 - Haaks Gesoldeerd
Artikelcode KODGDHBUM30
€50,89Incl. btw
Koper hoekstuk is haaks gesoldeerd voor een buitenhoek voor een mastgoot M333, waarbij de kraal aan de buitenkant zit. Het is eenvoudig te plaatsen en leverbaar voor maat M333.
Koper Expansieband met rubber - M333 incl. kraal
Artikelcode KODGEBM333
€42,65Incl. btw
Een expansiestuk incl. kraal is voor een onderbreking in de goot. Dit om scheuren bij rek en krimp te voorkomen. Wordt bij goten langer dan +/- 9 meter vereist. Ook wel dilatatie genoemd.
Koper Boldraadrooster / Bladvanger Ø 70/80 mm
Artikelcode KOHWBLD80
€5,57Incl. btw
Dit boldraadrooster kan in uw goot geplaatst worden. Hiermee voorkomt u verstoppingen in de regenpijp van vuil, blad, takjes of vogelnestjes.
TT-HWA Tijdelijke HemelWaterAfvoer rond 80 mm
Artikelcode TT-HWA80
€24,18Incl. btw
Tijdelijke hemelwaterafvoer tijdens verbouwen. Compleet pakket met 15 meter PE flexibele slang en 2 slangen klemmen. Bescherm uw gevel tegen wateroverlast en uitslag.

Veelgestelde vragen over koperen dakgoten:

  • Zijn koperen dakgoten moeilijk te onderhouden?
    In feite zijn koperen dakgoten relatief onderhoudsarm. Ze hebben geen schilderbeurt nodig en zijn bestand tegen roest. Het wordt wel aanbevolen om ze regelmatig te reinigen van bladeren en ander vuil om de waterstroom te waarborgen.
  • Past koper bij elk type huis?
    Absoluut! Of je nu een modern design hebt of een klassieke stijl, koperen dakgoten passen bij bijna elke architectuur. Hun veelzijdige uitstraling maakt ze geschikt voor verschillende huistypes.
  • Zijn koperen dakgoten milieuvriendelijk?
    Ja, koper is een duurzaam en recyclebaar materiaal. Dit betekent dat oude koperen dakgoten opnieuw kunnen worden gebruikt, waardoor de milieu-impact vermindert.