Regenpijpen

Zwart zink - Uniek in Nederland!
Onze zwart zinken hulpstukken zijn uniek. In tegenstelling tot andere leveranciers, werken wij met een assortiment hulpstukken dat volledig zwart is zonder blanke soldeernaden.
Alleen de regenbuis heeft een smalle, blanke lasnaad die bij montage uit het zicht geplaatst kan worden. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze zwart zinken regenpijpen.

Aluminium
Onze aluminium regenpijpen zijn te monteren zonder solderen. Alle aluminium regenpijpen hebben 40 jaar garantie. De hoogwaardige P10 coating van de PREFA producten is vervormbaar en houdt het beste stand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze aluminium regenpijpen.

Verzinkt Staal
Onze verzinkt stalen regenpijpen en toebehoren kunnen door het unieke kliksysteem worden gemonteerd zonder te solderen met 15 jaar garantie. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze verzinkt stalen regenpijpen.

Koper
Hoewel de initiële kosten van koperen regenpijpen hoger kunnen zijn dan die van andere materialen, bieden ze op de lange termijn aanzienlijke besparingen. Gezien hun levensduur en minimale onderhoudsvereisten, betekent investeren in koperen regenpijpen dat je minder uitgeeft aan vervanging en reparatie in de komende jaren. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze koperen regenpijpen.