Regenpijpen

Dak en Lood heeft een groot aanbod zinken regenpijpen. De zinken regenpijp bestelt u heel eenvoudig met onze Dakgoot configurator. Of kies uit onze hemelwaterafvoer pakketten voorzien van zinken regenpijp en hulpstukken als bochten, moffen en beugels om vrijwel elke verbinding te maken. 

De zinken regenpijp verkopen we in de diameters 80 en 100 mm of vierkant 80 x 80 mm. 

Hieronder ons assortiment zinken hemelwaterafvoer producten.

Lees meer >

Dakenlood.nl beschikt over een volledig en gevarieerd assortiment HWA zink van de hoogste kwaliteit. Bestelt u op Dakenlood.nl? Dan bent u verzekerd van een scherpe prijs en een snelle levering.

Hemelwaterafvoer zink bij Dakenlood.nl

Hemelwater kan op verschillende manieren worden afgevoerd. Het afvoeren kan bijvoorbeeld uitstekend worden gerealiseerd met HWA zink. In de Dak en Lood webshop vindt u een ruim en gevarieerd aanbod aan zink van verschillende maten en vormen. We leveren niet alleen de hemelwaterafvoer zelf, we leveren ook alle zinkwerk toebehoren waardoor u direct aan de slag kunt met uw klus of project.

Heeft u HWA zink maatwerk nodig? Dak en Lood heeft de productie van zink in eigen beheer. Onze vakmensen kunnen het HWA zinkwerk in een handomdraai voor u op maat realiseren. 

 

Een zinken dakgoot 

Het afvoeren van hemelwater gebeurt in vrijwel alle gevallen door middel van een dakgoot. Maar, waarom zou u voor een zinken dakgoot kiezen en niet voor een dakgoot van ander materiaal? Zinken dakgoten worden vaak gebruikt omdat zink een exclusieve en authentieke uitstraling heeft. Deze uitstraling werkt vervolgens weer door op de uitstraling van het bedrijfspand of woning. 

Zink is daarnaast ook een materiaalsoort wat uiterst duurzaam is. Een zinken dakgoot gaat dan ook met gemak vele jaren mee en zijn onderhoudsvriendelijk. 

 

 

De HWA zink voordelen van Dakenlood.nl

Het bestellen op Dakenlood.nl gaat gemakkelijk en snel. We leveren uw bestelling af op locatie, vaak al binnen 1 á 2 werkdagen. Het HWA zink in ons assortiment is van eersteklas kwaliteit en voor de allerlaagste prijs. Aan onze vaste klanten bieden we zelfs extra inkoopvoordeel. Niet voor niets zijn wij dé dak en lood groothandel van Nederland.