Regenpijpen

Een goed functionerend regenwaterafvoersysteem is van groot belang voor het behoud van uw huis.
De regenpijp is een belangrijk onderdeel van het regenwaterafvoersysteem (HWA) van een gebouw. De pijp leidt regenwater van het dak naar de grond (het riool). Onze regenpijpen zijn van hoge kwaliteit en gaan tientallen jaren mee. Zo verzekert u zichzelf van een duurzame oplossing tegen waterschade en bescherming van uw huis. 

Lees meer >

Blank zinken regenpijpen
Onze blank zinken regenpijpen en zinken toebehoren behoeven nauwelijks nog toelichting, zink heeft zich immers al meer dan 100 jaar bewezen in de bouw als duurzaam en betrouwbaar. 25 jaar garantie is de standaard maar zink gaat wel tot 70 jaar mee zonder problemen. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze blanke zinken regenpijpen.

Zwart zink - Uniek in Nederland!
Onze zwart zinken hulpstukken van elZinc graphite  zijn uniek. In tegenstelling tot andere leveranciers, werken wij met een assortiment hulpstukken dat volledig zwart is zonder blanke soldeernaden.
Onze regenbuizen zijn gelast voor een perfecte ronding en aansluiting op de zwart zinken toebehoren. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze zwart zinken regenpijpen.

Aluminium
Onze aluminium regenpijpen zijn vervaardigd uit de Prefa P10 coating met 40 jaar garantie. De hoogwaardige P10 coating van de PREFA producten is vervormbaar en houdt het beste stand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze aluminium regenpijpen.

Verzinkt Staal
Onze verzinkt stalen regenpijpen en toebehoren kunnen door het unieke kliksysteem van Metigla worden gemonteerd zonder te solderen met 15 jaar garantie. De diep zwarte kleur geeft een prachtige uitstraling. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze verzinkt stalen regenpijpen.

Koper
Hoewel de initiële kosten van koperen regenpijpen hoger kunnen zijn dan die van andere materialen, bieden ze op de lange termijn aanzienlijke besparingen. Gezien hun levensduur en minimale onderhoudsvereisten, betekent investeren in koperen regenpijpen dat je minder uitgeeft aan vervanging en reparatie in de komende jaren. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze koperen regenpijpen.

Dak en Lood levert complete HemelWaterAfvoer (HWA) systemen in 4 verschillende materialen allemaal met garantie en een zeer lange levensduur. Alle systemen zijn met de bijbehorende toebehoren en een duidelijke montage instructies.

Maak gebruik van onze keuzehulp. Daarin staan de producten die u nodig heeft.

Heeft u vragen dan staan wij u graag te woord.