Ubiflex loodvervanger Finio en Ubiflex Standaard

Ubiflex Finio en Ubiflex Standaard, de slimme en voordelige loodvervangers!

Ubiflex van Ubbink is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan in de meeste gevallen lood vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Voor dakpannen, gegolfde dakbedekkingen en voor alle overige toepassingen gebruikt u ook Ubiflex Standaard of Ubiflex Finio zelfklevend. Ook loketten gemaakt van loodvervanger kunnen wij u leveren.

Lees meer >

Ubiflex Standaard en Ubiflex Finio is dé loodvervanger die wordt toegepast in alle bouwdetails waarin een waterdichte laag vereist is. Het kan bladlood in alle gevallen vervangen en gaat de levensduur van een gebouw mee. Het is een gemodificeerde bitumen met een aluminium strekgaas als inlage. De toplaag is voorzien van PE korrels in een kleur.

Nieuw Ubiflex Finio

Met Ubiflex Finio zelfklevend realiseer je tot drie keer sneller een waterdichte dakaansluiting van topkwaliteit. De loodvervanger hecht zich op bijna alle oppervlaktes. Ubiflex Finio hecht zelfs op vochtige ondergronden en is bij temperaturen tot ver beneden het vriespunt (tot -10 °C) te verwerken. Direct na het volledig aanbrengen is de dakaansluiting waterdicht!

Snelle verwerking
Ubiflex kan zonder problemen op lange lengtes worden verwerkt, mede omdat het zo licht is. Voordeel is dat het aantal verbindingen tot een minimum wordt beperkt. U kunt gemakkelijk hele rollen loodvervanger mee naar uw werkplek nemen, afhankelijk van uw keuze tot 5 of 10 meter. Een rol weegt maximaal 22 kg. Ubiflex laat zich makkelijk en snel verwerken! Bij extreme windbelastingen kunt u Ubiflex extra zekeren met Ubiflex lijmkit of de Ubiflex panklem. Ubiflex geeft stevigheid en een strak uiterlijk, waarbij het matte oppervlak een mooi geheel vormt met het dakvlak. Er ontstaan geen strepen op de pannen of langs de gevel.

De voordelen van Ubiflex Finio op een rij

  • Licht in gewicht, lastenverlichting
  • Zelfklevend op vrijwel alle ondergronden 
  • Makkelijk en zeer snel te verwerken
  • Minder overlap door lange lengtes
  • Verwerkt op dezelfde wijze als lood
  • Geen nabehandeling nodig tegen uitloging
  • Niet gevoelig voor diefstal