Koper Dakgoten | Regenpijpen

Op zoek naar de perfecte combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en tijdloze esthetiek voor jouw woning? Zoek niet verder! Ontdek de ongeëvenaarde voordelen van koperen dakgoten en koperen regenpijpen. Deze prachtige en functionele toevoegingen aan je huis bieden niet alleen bescherming tegen waterafvoerproblemen, maar tillen ook direct de uitstraling van je woning naar een hoger niveau.

Waarom Kiezen voor Koper?

Koper staat al eeuwenlang bekend om zijn duurzaamheid en betrouwbaarheid. Dakgoten vervaardigd uit koper gaan vele decennia mee zonder aan kwaliteit te verliezen. Dit maakt koper een investering in de toekomst van je huis. Daarnaast ontwikkelt koper na verloop van tijd een prachtige patinalaag, wat zorgt voor een natuurlijke en elegante uitstraling die perfect past bij zowel historische als moderne architectuur.

Lees meer >

Koper Regenpijp | HWA buis Ø 80 mm
Artikelcode KOHWHBRO80M2
€72,47Incl. btw
Koper Regenpijp | HWA buis Ø 80 mm - lengte 2 of 3 meter aan de bovenzijde opgetrompt.
Koper Stadsuitloop - Uitloop Ø 80 mm afm. 60 x 80 mm
Artikelcode KOHWSU6080D80
€40,52Incl. btw
Een Koper stadsuitloop wordt gebruikt om aan te sluiten op de kiezelbak bij een plat dak naar de regenpijp, om het water af te voeren naar het riool. Leverbaar in de maten Ø 80 - 60x80 mm
Koper Bocht Ø 80 mm - 40°
Artikelcode KOHWBORO80G40
€15,44Incl. btw
Koper Bocht rond met spie verjongd Ø 80 mm 40°. Deze bocht kan worden gebruikt om een sprong te maken.
Koper Bocht Ø 80 mm - 72°
Artikelcode KOHWBORO80G72
€16,95Incl. btw
Koper Bocht Ø 80 mm met spie en verjongd - 80 mm 72° T.b.v. de aansluiting van de goot naar de regenpijp.
Koper Bocht Ø 80 mm - 85°
Artikelcode KOHWBORO80G85
€33,70Incl. btw
Koper Bocht rond gelast met spie verjongd Ø 80 mm 85°. Deze bocht kan worden gebruikt om een sprong te maken.
Koper HWA Sprongbocht Ø 80 mm
Artikelcode KOHWBOROSP80
€39,15Incl. btw
Koper sprongbocht is rond Ø 80 mm en heeft een verspringing van 60 mm hart op hart. Hiermee kunt u de dakgoot aansluiten op de regenpijp.
Koper Beugel Ø 80 mm Moer M10
Artikelcode KOHWBGRO80M
€13,37Incl. btw
Deze Koper ronde regenpijpbeugel Ø 80 mm met moer M10 met stokeind is voor de bevestiging van de regenpijp aan de muur. U gebruikt deze om de regenpijp vast te zetten aan een muur of paal.
Koper Dubbele Wrong Ø 80 mm
Artikelcode KOHWWRROD80
€6,07Incl. btw
De Koper wrong wordt over de koper regenbuis geschoven waarna de koper HWA beugel om de wrong kan worden gemonteerd. Zo bevestigt u de regenpijp aan de muur.
Koper Mastgoot Dakbeugel M333 - 90° Met Lip
Artikelcode KODGGBDBM333L
€18,41Incl. btw
Koper mastgootbeugels voor M333 van premium kwaliteit.
Koper Regentonvuller met Klep en Bladvanger Ø 80 mm
Artikelcode KOHWRVD80K
€64,85Incl. btw
De Koper regentonvuller met klep en bladvanger wordt tussen de koper HWA buis geplaatst om regenwater af te voeren naar een regenton en bladeren te scheiden van het riool. Voorzien van RVS rooster.
Koper Bladvanger (RVS Rooster) - 80 mm
Artikelcode KOHWBLROD80
€53,64Incl. btw
Een Koper bladafscheider 80 mm of bladvanger, wordt onderaan de regenpijp geplaatst en voorkomt verstopping van de riolering door bladeren. Zonder solderen makkelijk in elkaar te schuiven.
Koper Vergaarbak vierkant Ø 80 mm
Artikelcode KOHWVBVRD80
€63,88Incl. btw
De Koper vergaarbak vangt het hemelwater op van de dakgoot of het platte dak om het via de regenpijp weer af te voeren. Het houdt eventuele verstoppingen tegen en is een prachtig decoratiestuk. Verkrijgbaar in de maat 80 mm.
Koper Kopschot Rechts - Mastgoot - M333
Artikelcode KODGKSBGM333R
€5,25Incl. btw
Koper kopschot van premium kwaliteit. Een kopschot van Koper voor mastgoot M333 rechts wordt ook wel een eindschot of eindstuk genoemd. Een kopschot zorgt voor de afsluiting aan het einde van de goot.
Koper Tapeind - Mastgoot Ø 80 mm
Artikelcode KODGTEOVD80L10
€7,75Incl. btw
Koper tapeind rond Ø 80mm van premium kwaliteit t.b.v. aansluiting van de dakgoot naar de regenpijp.
Koper verbindingsstuk Ø 80 mm
Artikelcode KOHWVSRO80
€9,63Incl. btw
Met een Koper verbindingsstuk of mof/sok kunt u twee regenpijpen zonder een optromping waterdicht aan elkaar verbinden. Toepassing bij afgezaagde regenpijpen. Verkrijgbaar in Ø 80 mm.

De esthetische charme van koper dakgoten & regenpijpen

Koper is niet zomaar een materiaal; het straalt een tijdloze elegantie uit. Koperen dakgoten en koperen regenpijpen geven je woning een stijlvolle, klassieke uitstraling. Na verloop van tijd ontwikkelt koper een patina, wat resulteert in een prachtige groenachtige tint die het karakter van je huis versterkt.

Koperen dakgoten en regenpijpen zijn uiterst bestand tegen extreme omstandigheden. Ze roesten niet, corroderen niet gemakkelijk en zijn bestand tegen extreme temperaturen, wat ze ideaal maakt voor bijna elk klimaat.

Duurzaam & milieuvriendelijk

Koper staat bekend om zijn ongelooflijke duurzaamheid. Waar sommige materialen na enkele jaren beginnen te vervagen of te corroderen, kan koper tientallen jaren meegaan zonder noemenswaardige slijtage. Voor u als huiseigenaar betekent dit een waardevolle investering op de lange termijn, omdat de noodzaak voor vervanging of frequente reparaties aanzienlijk wordt verminderd.

In een tijd waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is koper de milieuvriendelijke optie. Het is 100% recyclebaar, wat betekent dat wanneer je dakgoten of regenpijpen uiteindelijk aan vervanging toe zijn, het materiaal een nieuw leven kan krijgen in een ander product.

Veelgestelde vragen rondom koperen dakgoten en regenpijpen

  • Zijn koperen dakgoten en regenpijpen niet duurder dan andere opties?
    Ja, de initiële investering voor koper kan hoger zijn dan sommige andere materialen. Echter, wanneer je de levensduur en verminderde onderhoudskosten overweegt, kunnen ze op de lange termijn economisch voordeliger zijn.
  • Hoe zit het met het onderhoud van koper?
    Hoewel koper bekend staat om zijn weerstand tegen corrosie, is enig onderhoud aanbevolen om de levensduur te verlengen. Eenvoudigweg de dakgoten schoonmaken van bladeren en vuil en regelmatig controleren op beschadigingen volstaat.
  • Kan ik mijn huidige dakgoten en regenpijpen vervangen door koper zonder het hele systeem te veranderen?
    Ja, koperen dakgoten en regenpijpen kunnen worden geïnstalleerd als vervanging van je huidige systeem. Het is wel raadzaam om een professional in te schakelen voor de installatie om een naadloze overgang te garanderen.