Dakgoten

Zwart zink - Uniek in Nederland!
Onze zwart zinken dakgoten en hulpstukken zijn uniek. In tegenstelling tot andere leveranciers, werken wij met een assortiment dat volledig zwart is zonder blanke soldeernaden. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze zwart zinken dakgoten.

Aluminium
Onze aluminium dakgoten zijn te monteren zonder solderen. Alle aluminium dakgoten hebben 40 jaar garantie. De hoogwaardige P10 coating van de PREFA producten is vervormbaar en houdt het beste stand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze aluminium dakgoten.

Verzinkt Staal
Onze verzinkt stalen dakgoten en toebehoren kunnen door het unieke kliksysteem worden gemonteerd zonder te solderen met 15 jaar garantie. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze verzinkt stalen dakgoten.

Koper
Hoewel de initiële kosten van koperen dakgoten hoger kunnen zijn dan die van andere materialen, bieden ze op de lange termijn aanzienlijke besparingen. Gezien hun levensduur en minimale onderhoudsvereisten, betekent investeren in koperen dakgoten dat je minder uitgeeft aan vervanging en reparatie in de komende jaren. Klik hieronder op het plaatje om meer te lezen over onze koperen dakgoten.