Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Zinken Bakgoot B30 - Diverse Lengtes

Zinken Bakgoot B30 - Diverse Lengtes

€44,33Incl. btw
(€36,63) Excl. btw
Een zinken bakgoot wordt toegepast voor de afwatering van daken naar het riool.
Lengtes van 1, 2 en 3 meter.
Uit voorraad leverbaar
Waarom Dak & Lood?
 • 10 jaar product garantie
  .
 • Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven de €190,-
  Exclusief lengtes vanaf 1,75 meter
 • Zakelijke korting?
  Neem contact met ons op
 • Telefonische klantenservice
  Werkdagen van 09:00 - 17:00 uur
 • Klantwaardering 9,1!
Beschrijving

Zinken Bakgoot B30 - Diverse Lengtes

Een zinken bakgoot wordt door vakmensen toegepast voor allerlei verschillende panden. Met name voor de afwatering van daken wordt gebruik gemaakt van de rechthoekige bakgoot. Zinken bakgoten hebben, zoals de naam al aangeeft, een bakvormige doorsnede. In de Benelux is de zinken bakgoot de meest gebruikte afwateringsoplossing.

De zinken bakgoot maat B37 wordt voornamelijk gebruikt voor de afwatering van standaard daken. Deze maat zinken bakgoot is verkrijgbaar in stukken van 1 tot 3 meter. De B37 bakgoot heeft een bodembreedte van 16,2 centimeter. De standaard dikte van deze rechthoekige zinken bakgoten is 0,8 millimeter.

Zinken bakgoten zijn naast de maat B37 nog verkrijgbaar in 2 andere standaard maten: B30 en B44. Dak en Lood is niet alleen leverancier van de zinken bakgoten zelf, ook voor alle benodigde onderdelen en hulpmiddelen kunt u bij ons terecht.

Bestel gootbeugels voor het monteren van de dakgoot aan uw dak of gevel. Om de 60 cm dient er een gootbeugel geplaatst te worden. Rekensom die u kunt hanteren voor het bestellen van de gootbeugels: lengte in cm / 60 cm + 1 (afronden naar boven).

Type Bakgoot zink
Uitvoering B30
Diameter n.v.t.
Materiaaldikte 0,80 mm