Antraciet Aluminium Dakgoten (RAL7016) | Mastgoten | Bakgoten

Met de antraciet aluminium goten van de Prefa Serie kunt op speelse wijze uw woning decoreren. Deze aluminium antraciet dakgootset serie van mast- en bakgoten, in diep antraciet (RAL7016), kunt u eenvoudig verlijmen en hoeven dus niet gesoldeerd te worden. Voordelen aluminium dakgoten:

  • eenvoudig te verlijmen (geen solderen)
  • 40 jaar garantie met een garantiecertificaat!
  • Ook op het verlijmen geldt 40 jaar garantie 
  • Sluit naadloos op elkaar aan zeer maatvast
  • De unieke kleuren gaan dankzij de P.10 coating een leven lang mee
  • Alle toebehoren verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Lees meer >

Antraciet Aluminium Mastgoot M333
Artikelcode ALDGDGMGM333M3AN
€56,95 €52,57Incl. btw
Een antraciet aluminium mastgoot (RAL7016) wordt toegepast voor de afwatering van daken naar het riool.Lengte 3 meter.
Antraciet aluminium mastgoten tot 3 meter zijn uit één stuk, bij lengtes boven de 3 meter moet u de goten aan elkaar lijmen.
Prefa
Antraciet Aluminium Mastgoot M333
€56,95 €52,57Incl. btw
Antraciet Aluminium Kopschot - Mastgoot - M333
Artikelcode ALDGKSBGM333LRAN
€3,59Incl. btw
Antraciet aluminium kopschot van premium kwaliteit. Monteren zonder solderen. Een kopschot van antraciet aluminium voor mastgoot M333 links of rechts wordt ook wel een eindschot of eindstuk genoemd. Een kopschot zorgt voor de afsluiting aan het einde van
Antraciet Aluminium Mastgoot Dakbeugel M333 - 90° Met Lip
Artikelcode ALDGGBDBM333LAN
€7,88Incl. btw
Antraciet mastgootbeugels voor M333 van premium kwaliteit.
Antraciet Aluminium Muurbeugel - M333 - Met Lip
Artikelcode ALDGGBMBM333LAN
€11,23Incl. btw
Antraciet Aluminium muurbeugel voor M333 van premium kwaliteit.
Antraciet Aluminium Stadsuitloop - Uitloop Ø80 mm afm. 60 x 80 mm
Artikelcode ALHWSUW6080D80AN
€72,21 €68,05Incl. btw
Een antraciet aluminium stadsuitloop wordt gebruikt om aan te sluiten op de kiezelbak bij een plat dak naar de regenpijp, om het water af te voeren naar het riool. Leverbaar in de maten Ø 80 - 60x80 mm
Antraciet Aluminium Vergaarbak junior Ø80 mm
Artikelcode ALHWVBJRD80AN
€105,16Incl. btw
De antraciet aluminium vergaarbak vangt het hemelwater op van de dakgoot of het platte dak om het via de regenpijp weer af te voeren naar het riool. Het is een prachtig decoratiestuk. Verkrijgbaar in de maat Ø 80 mm. (RAL 9017)
Antraciet Aluminium Buitenhoek - Mastgoot 333 - Haaks
Artikelcode ALDGBUHOM333AN
€42,63Incl. btw
Antraciet aluminium haakse buitenhoek voor een mastgoot M333, waarbij de kraal aan de buitenkant zit. Het is eenvoudig te plaatsen en leverbaar voor maat M333.
Antraciet Aluminium Binnenhoek - Mastgoot 333 - Haaks
Artikelcode ALDGBIHOM333AN
€42,63Incl. btw
Antraciet aluminium haakse binnenhoek voor een mastgoot M333, waarbij de kraal aan de binnenkant zit. Het is eenvoudig te plaatsen en leverbaar voor maat M333.
Antraciet Aluminium Trechteruitloop 333 Ø80 mm mastgoot
Artikelcode ALHWTU333M80AN
€32,43Incl. btw
De antraciet aluminium Trechteruitloop voor mastgoot 333 vangt het hemelwater op van de dakgoot om het via de regenpijp weer af te voeren naar het riool. Eenvoudig zelf te monteren zonder solderen.
Antraciet Aluminium reparatie lak
Artikelcode ALRLAN
€7,85Incl. btw
Met een Aluminium reparatie lak werkt u kleine schades weg, beschikbaar in de kleuren:Antraciet.
Montagelijm voor Aluminium Dakgoot
Artikelcode ALDGML290
€53,43Incl. btw
Aluminium montage lijm
Aluminium dakgoot montage lijmset
Artikelcode ALMLS
€77,59Incl. btw
Met een aluminium montage set verlijmt u de dakgoten aan elkaar.
Antraciet Aluminium reparatie stift
Artikelcode ALRSAN
€18,72Incl. btw
Met een Aluminium reparatie stift werkt u kleine schades weg, beschikbaar in de kleuren:zwartRAL7016
TT-HWA Tijdelijke HemelWaterAfvoer rond 80 mm
Artikelcode TT-HWA80
€24,18Incl. btw
Tijdelijke hemelwaterafvoer tijdens verbouwen. Compleet pakket met 15 meter PE flexibele slang en 2 slangen klemmen. Bescherm uw gevel tegen wateroverlast en uitslag.

Het aanbrengen, de montage, van het antraciet HWA systeem (RAL7016) is eenvoudig en u wordt stap voor stap begeleid in de instructievideo's. Eenvoudig in elkaar passen en verlijmen maken het werk simpel en toch verantwoord indien men de instructies volgt.  

Door zijn onmiskenbare kleur in combinatie met traditionele materialen zoals hout of steen, kunnen smaakvolle gevels worden gecreëerd die jaar in jaar uit hun sierlijkheid behouden met 40 jaar garantie (gratis garantiebewijs)!

Onderstaande instructievideo's geven een totaalbeeld van de montage.

 

HET TOTAALSYSTEEM VOOR DAKAFWATERING BIEDT VEEL MOGELIJKHEDEN.

Kiest u resoluut voor één kleur of gaat u voor contrasten? Het PREFA ontwateringssysteem, bestaande uit goten, buizen en toebehoren, biedt in samenspel met het dak en de gevel veel mogelijkheden bij het ontwerp. U heeft de keuze uit tal van standaardkleuren.

Dankzij de beproefde oppervlakteveredeling ”P.10” blijft de coating zelfs na vele jaren effectief en mooi. De PREFA dakgoten en de afvoerbuis zijn in de volgende kleuren verkrijgbaar – uiteraard met 40 jaar materiaalgarantie.

OOK IN DE TUIN KUNT U GELD EN RESSOURCES BESPAREN.

Waardevol regenwater hoeft u niet onbenut te laten wegsijpelen of direct naar de riolering af te voeren. Het kan ook worden gebruikt als kalkvrij sproeiwater voor de tuin. Daarvoor dienen de PREFA waterverzamelaar en de regenklep. Deze leiden het regenwater naar de regenton.

SOBER EN ELEGANT ONTWERP

Naast een afvoerbuis in ronde uitvoering biedt PREFA ook een vierkante buis om het regenwater veilig van het dakoppervlak af te voeren.

Deze stevige hoekige variant is verkrijgbaar in twee afmetingen: 10 × 10 cm en 8 × 8 cm.

EN HET REGENWATER KAN ONGEHINDERD WEGVLOEIEN.

Noodweer met sterke regenval en storm komen altijd vaker voor. Deze tendens tekent zich de laatste decennia duidelijk af. Het afwateringssysteem moet op deze piekmomenten grote hoeveelheden water verwerken. Bovendien komen er door de wind veel bladeren en takken op het dak en in de goten terecht.

Vooral na extreme weersomstandigheden en in de herfst moet u controleren of vuil de afvoer van de regengoten verstopt. PREFA biedt de bladvanger (diameter 80–120) voor de trechteruitloop of de bladzeef voor de regenklep. Door deze geïntegreerde, verwijderbare zeef kan vuil snel verwijderd worden. Anders bestaat het risico dat water zich ophoopt. Als het koud wordt, bevriest het water, zet het uit en wordt de buis beschadigd. In elk geval moet in de herfst de regenton en de regenwaterverzamelaar leeggemaakt worden om vorstschade te vermijden.