Aluminium Dakgoten & Aluminium Regenpijpen

Onze aluminium dakgoten en aluminium regenpijpen zijn direct uit voorraad leverbaar. Verkrijgbaar in zwart (RAL 9005) en antraciet (RAL7016). Alle aluminium dakgoten en aluminium regenpijpen hebben 40 jaar garantie. Andere kleuren zoals donkergrijs of lichtgrijs zijn op aanvraag te bestellen.

Aluminium dakgoten en aluminium regenpijpen, ook wel bekend al HemelWaterAfvoersystemen (HWA-systemen), van de Prefa serie bestelt u heel eenvoudig via onze webshop. Kies hieronder uw gewenste aluminium dakgoot of aluminum regenpijp met hulpstukken.

Lees meer >

 

Voordelen van aluminium dakgoten & aluminium regenpijpen

 • Zelf monteren zonder solderen (verlijmen)
 • 40 jaar garantie met een garantiecertificaat!
 • Ook op het verlijmen geldt 40 jaar garantie 
 • Maatvast dus sluit naadloos op elkaar aan
 • De unieke kleuren gaan dankzij de P.10 coating een leven lang mee
 • Alle toebehoren verkrijgbaar in alle kleuren.

Sinds 2010 werd met de oppervlaktecoating P.10 een lakkwaliteit gerealiseerd, die door een speciale, slechts met een microscoop zichtbare vouwstructuur in de lak voor ontelbare schitteringen en kleurechtheid zorgt. Bij directe zonnestraling verschijnt een edel patroon op het matte oppervlak van de P.10-lak. De hoogwaardige laklaag van de PREFA producten is vervormbaar en houdt het beste stand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden. Hierdoor is het een perfecte beschermlaag die tevens kleurvast is. De diepe kleur geeft een chique uitstraling voor elke toepassing aan de gevel. De duidelijke instructievideo's helpen u door elke stap heen. Daarnaast kunt u terugvallen op onze deskundige medewerkers.

Onderstaande instructievideo geeft een totaalbeeld van de montage.

 

Stevig, duurzaam en passend bij elk Prefa afwateringssysteem

De PREFA regenpijp maakt deel uit van het uitgebreide aluminium dakafwateringssysteem en is in verschillende afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Elk detail is beschikbaar inclusief montagemateriaal. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd. De afvoerbuis past bovendien op alle PREFA dakgootsystemen, zowel op de hanggoot als de bakgoot. De neerslag wordt via de afvoerbuis, ook regenpijp genoemd, betrouwbaar afgevoerd.

Dakafwateringssystemen - Geschikt voor elk huis en elk dak

Onze systemen zijn bruikbaar in nieuwbouw en renovatieprojecten, carports, tuinhuizen, een- en meergezinswoningen, woningcomplexen en industriegebouwen. Ze zijn geschikt voor steile, platte en flauw hellende daken, daken met dakpannen, bitumineuze dakbedekking, vezelcementplaten, leien of andere dakpannen. Als deel van het totaalsysteem past het PREFA ontwateringssysteem niet uitsluitend bij aluminium daken, maar kan het met haast alle courante dakmaterialen* gecombineerd worden.

 

Roestvrij, recyclebaar en laag in gewicht

De PREFA afvoerbuis is van aluminium en roest dus niet. Bovendien kan het regenwater zonder beperkingen gebruikt worden, omdat er geen zware metalen in het afgevoerde water kunnen terechtkomen. Daarnaast is het een groot voordeel dat aluminium zonder kwaliteitsverlies onbeperkt kan worden gerecycled. Verder is aluminium een licht materiaal, wat de montage vereenvoudigt en het transport een stuk goedkoper maakt.

 

Zeer sterk & duurzaam

De aluminium dakgoten en aluminium regenpijpen worden gemaakt uit bandgelakt aluminium plaatmateriaal. Dankzij de kwaliteitsvolle oppervlakteveredeling tijdens het coil-coatingproces blijft de laklaag vervormbaar en uiterst stevig, zelfs bij extreme weersinvloeden.

De voordelen van Dakenlood.nl

 • Het bestellen op Dakenlood.nl gaat gemakkelijk en snel.
 • We leveren uw bestelling af op locatie, binnen 1 à 2 werkdagen.
 • De materialen die wij leveren zijn altijd van A-kwaliteit met garantie.
 • Wij hebben deskundig personeel die u van advies kunnen voorzien.
 • Maatwerk productie is altijd mogelijk in overleg.