Uzimet

Bij Dak en Lood koop u uw lood van de beste kwaliteit. Wij hebben hiervoor verschillende producenten die ons hierin voorzien. 

Uzimet is de enige bladlood producent van de Benelux. De milieubewuste en innovatieve onderneming verwerkt oud lood, via een raffinageproces, tot nieuw bladlood. Het Uzimet bladlood heeft vele verschillende innovatieve toepassingen. Dak en Lood heeft een ruime voorraad aan rollen bladlood in verschillende breedtes en diktes beschikbaar. Lees meer >

Patineerolie 1 liter
Artikelcode LOLAPO1L
€33,67Incl. btw
Door het gebruik van patineerolie behoudt het bladlood een egale kleur en voorkomt het streepvorming.
Uzimet
Patineerolie 1 liter
€33,67Incl. btw
Patineerolie 0,5 L
Artikelcode LOLAPO05L
€18,03Incl. btw
Het gebruik van patineerolie geeft het bladlood een egale grijze kleur en het voorkomt streepvorming op andere materialen. Eenvoudig met een doek aan te brengen.
Uzimet
Patineerolie 0,5 L
€18,03Incl. btw
Zelfklevend lood antraciet grijs 30 x 500 cm = 1,5 m2
Artikelcode LOZLGR30
€152,22Incl. btw
Zelfklevend, gekleurd bladlood voor extra ontwerpvrijheid. De duurzame kleurcoating harmonieert met de meest voorkomende dak- en gevelkleuren.
Prijs op aanvraag bij meer dan 1.000 kg in verband met extra inkoopkorting

Uzimet, innovatief met lood

Uzimet verwerkt oud lood, via een raffinageproces, tot nieuw bladlood. Uzimet hecht daarbij veel waarde aan innovatie en milieubewustzijn. Voor het lood wat Uzimet levert zijn ontzettend veel innovatieve toepassingen te bedenken. Bijvoorbeeld het waterdicht afsluiten van gebouwen, het voorzien van ballast aan boten of het voorzien van een ‘metal look’ aan gevels.

Recyclebaar Uzimet bladlood 

Van oud schroot en lood weer nieuw bladlood produceren, het wordt dagelijks gedaan door Uzimet. Reststoffen die niet geschikt zijn om te gebruiken voor nieuw lood worden vervoerd naar verwerkingsbedrijven, die het vervolgens weer omzetten in andere metalen. Zo gaat er niets verloren van oud materiaal. 

In welke vorm het Uzimet bladlood ook is verwerkt, het blijft vrijwel perfect te recyclen materiaal. Lood wat bijvoorbeeld eeuwen geleden in een kathedraal is verwerkt kan gerust nog hergebruikt worden in een stadshuis. Vrijwel niets gaat er verloren aan materiaal in deze gesloten cyclus van Uzimet.

Bestel het Uzimet bladlood bij Dak en Lood

Het Uzimet lood is van hoge kwaliteit en is voor professionals prettig materiaal om mee te werken. Bent u overtuigd van het Uzimet bladlood? Dan is Dakenlood.nl uw leverancier. Bestel bij Dakenlood.nl en profiteer van de volgende voordelen: 

  • Wij leveren het Uzimet bladlood tegen zeer scherpe prijzen
  • Extra inkoopkorting voor onze vaste klanten
  • Het merendeel van de artikelen in onze webshop zijn uit voorraad leverbaar, hierdoor wordt uw bestelling snel geleverd
  • Gratis verzending vanaf € 200,-

Bestel uw producten voordelig en snel online op Dakenlood.nl.