Lood als bouwmateriaal

Bij de bouw van een huis wordt lood onder andere gebruikt in dakkapellen, schoorstenen en aansluitingen van aanbouwen tegen bestaande muren. Bij het loodwerk kan gedacht worden aan spouwlood, voetlood, noklood of loketten. Als aannemer weet u dat dit alles als reden heeft om het geheel waterdicht te maken. Lood wordt hierbij ingezet als bouwmateriaal omdat dit materiaal een zeer lange levensduur heeft.

Liever een loodvervanger? Dak en Lood biedt rollen lood, maar ook rollen loodvervangers aan. Dit bouwmateriaal komt direct uit voorraad en wordt daardoor snel geleverd! Onze vakmensen hebben al jaren ervaring in het prefab produceren van deze materialen. Loketten, spouwlood en voetlood kunt u dan ook prefab laten maken waardoor u de bouwmaterialen direct toe kan passen.

Zink als bouwmateriaal

In de afbouwfase heeft u waarschijnlijk ook veel te maken met zinkwerk, zoals een dakgoot, een hemelwaterafvoer of een deklijst als afwerking op een plat dak. Daken worden tegenwoordig ook regelmatig afgewerkt met zink of koper. Dit gaat om felssystemen, roefensystemen of losanges. Zink is ook uitstekend bouwmateriaal om te gebruiken als gevelbekleding.

Waarom kiezen voor Dak & Lood?
De Dak & Lood groothandel voor bouwend Nederland
Speciale inkoopprijzen voor zakelijke klanten
Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven de €190,-
Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden
Klantwaardering 9,6!
Onafhankelijk advies
Centraal gevestigd in Midden Nederland
Uitgelicht voor aannemers en bedrijven
Heeft u nog vragen

Lood of zink, Dak en Lood levert het bouwmateriaal prefab aan bij u op de bouw. Enkel het plaatsen en monteren hoeft u nog zelf te doen! Neem gerust contact met ons op om de diverse mogelijkheden te bespreken.

 

 

Of stuur direct een bericht