Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Complete Zinken Mastgoot - Gesoldeerd

Dak en Lood Complete Zinken Mastgoot - Gesoldeerd

Gesoldeerde zinken mastgoot? Dakenlood.nl biedt u compleet gesoldeerde kant-en-klare zinken mastgoten aan. Stel uw dakgoot op maat samen in onze webshop. Klik op onderstaande button 'Stel samen' en stel uw dakgoot op maat samen.

Elke lengte van 100 cm tot 300 cm wordt kant-en-klaar en compleet gesoldeerd in één deel geleverd. Kies zelf de gewenste lengte, maatvoering, met of zonder kraal, en met of zonder uitloop voor het aansluiten een zinken regenpijp.

Let op! Dakgoten langer dan 300 cm worden in meerdere delen geleverd en dienen ter plaatse aan elkaar gesoldeerd te worden.

Uitloop zinken dakgoot

Er kan een uitloop (tapeind) worden ingesoldeerd aan één of beide zijden of in het midden. U kunt in de configurator aangeven hoeveel centimeter u de uitloop van de zijkant van de zinken dakgoot wilt laten plaatsen.

Handig om mee te bestellen

Bestel gootbeugels voor het monteren van de kant-en-klare dakgoot aan dak of gevel. Om de 60 cm dient er een gootbeugel geplaatst te worden. Rekensom die u kunt hanteren voor het bestellen van de gootbeugels: lengte in cm / 60 cm + 1 (afronden naar boven).

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over de kant-en-klare zinken mastgoot, of specifieke wensen (bijvoorbeeld een afwijkende maat uitloop)? Neem dan contact met ons op.

Stap 1

Mastgoot

Stap 2

Kopschot Mastgoot Links

Stap 3

Kopschot Mastgoot Rechts

Stap 4

Mastgootbeugel

Stap 5

Tapeind Mastgoot links

Stap 6

Tapeind Mastgoot rechts

Bestelling

Nog geen producten toegevoegd.