Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....

Dak & Lood EPDM dakbedekking

Zoekt u naar de totaaloplossing voor een waterdicht dak? Zoek dan niet verder, maar lees hieronder alles over de unieke eigenschappen en eenvoudig plaatsing van EPDM dakbedekking.

Wat is EPDM?

EPDM is ijzersterk en waterdicht rubber dat ontstaat na het mengen en verhitten van verschillende soorten stoffen. EPDM is elastisch en dun, maar is erg duurzaam en heeft zelfs een levensduur van minimaal 50 jaar.

Kan het op mijn dak?

EPDM dakbedekking kan geplaatst worden op bijna alle soorten ondergronden. Bij Dak en Lood kunt u EPDM op maat bestellen en alle materialen en benodigdheden verkrijgen om EPDM eenvoudig zelf te plaatsen.

Nog een bijkomend voordeel is dat in vergelijking met andere soorten dakbedekking EPDM erg aantrekkelijk is qua prijs, doordat EPDM veel langer meegaat. En het past perfect in deze tijd waar alles steeds groener en duurzamer wordt. Ook een leuk weetje; Stel u besluit na een paar jaar dat u zonnepanelen of een sedum- of groendak wilt aanleggen, is dit geen enkel probleem. EPDM dakbedekking is daar prima tegen bestand.

Diverse toepassingen

U vraagt zich nu vast af; Als EPDM echt zoveel voordelen heeft, kan ik dit niet voor meer dingen gebruiken? Ook dat heeft dak en Lood voor u uitgezocht. EPDM dakbedekking wordt veel gebruikt om een vijver aan te leggen of als ondergrond te gebruiken voor bijvoorbeeld een dakterras of balkon.

Tegenwoordig wordt luchtdicht bouwen steeds meer de standaard, ook daarvoor biedt EPDM de oplossing. U kunt EPDM bijvoorbeeld plaatsen bij houten en aluminium kozijnen of in spouwmuurconstructies en dakkapellen.