Zinken Dakgoten

Bij de bouw of renovatie van panden wordt vaak gebruik gemaakt van zinkwerk. Het sterke materiaal gaat lang mee en geeft een robuuste, exclusieve uitstraling aan een woning of bedrijfspand. Dak en Lood heeft dan ook veel verschillend zinkwerk van de beste kwaliteit beschikbaar. Voorbeelden hiervan zijn zinken regenpijpen, zinken dakgoten, zink op maat en zinkwerk toebehoren.

Lees meer >

Dakenlood.nl beschikt over een volledig assortiment zinkwerk. Het zinkwerk en alle zinkwerk toebehoren zijn eenvoudig en snel online te bestellen.

Waarom zinkwerk van Dakenlood.nl?

Dakenlood.nl is dé dak & lood groothandel van Midden-Nederland. Dit zijn we geworden door de beste materialen te leveren tegen scherpe prijzen. In ons assortiment zijn onder andere lood, loodvervangers, isolatieplaten en ook zinkwerk te vinden. 

Alles wat u als vakman nodig heeft voor het plaatsen van het zinkwerk vindt u op Dakenlood.nl. 

Het zinkwerk assortiment

Ons assortiment van zinkwerk bestaat uit verschillende artikelen. Zo bieden we hemelwaterafvoeren aan van zink, hebben we veel soorten en maten zinken dakgoten en kunt u bij ons ook terecht voor alle zinkwerk toebehoren zoals handschoenen, soldeerstaven, scharen en vloeimiddelen. 

Dak en Lood heeft de productie van zink in eigen beheer. Dit zorgt dat u naast dit standaard assortiment ook zinkwerk op maat kunt bestellen.

Onze zinkwerk voordelen

Bestelt u uw zinkwerk op Dakenlood.nl? Dan profiteert u van verschillende voordelen. Dakenlood.nl biedt het zinkwerk aan tegen scherpe prijzen. Daarnaast profiteren onze vaste klanten nog van extra inkoopvoordeel.

Naast de scherpe prijzen garanderen wij ook een snelle levering, waardoor u snel verder kunt met uw project of klus.