Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Zinken Bakgoot B37 - 1, 2 of 3 meter

Zinken Bakgoot B37 - 1, 2 of 3 meter

€21,00Incl. btw
Een zinken bakgoot wordt door vakmensen toegepast voor allerlei verschillende panden. Met name voor de afwatering van daken wordt gebruik gemaakt van de rechthoekige bakgoot.

Let op: afwijkende levertijden voor zendingen buiten NL.
Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden
Waarom Dak & Lood?
 • 10 jaar garantie
  Op alle onze Zink producten
 • Tijdens de Zomermaanden Gratis verzending binnen NL!
  Of gratis afhalen
 • Inkoopkorting voor zakelijke klanten
  Meld je aan en profiteer van de voordelen
 • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden
  .
 • Klantwaardering 9,1!
Beschrijving

Zinken Bakgoot B37 - 1, 2 of 3 meter

Een zinken bakgoot wordt door vakmensen toegepast voor allerlei verschillende panden. Met name voor de afwatering van daken wordt gebruik gemaakt van de rechthoekige bakgoot. Zinken bakgoten hebben, zoals de naam al aangeeft, een bakvormige doorsnede. In de Benelux is de zinken bakgoot de meest gebruikte afwateringsoplossing. 

De zinken bakgoot maat B37 wordt voornamelijk gebruikt voor de afwatering van standaard daken. Deze maat zinken bakgoot is verkrijgbaar in stukken van 1, 2 of 3 meter. De B37 bakgoot heeft een bodembreedte van 16,2 centimeter. De standaard dikte van deze rechthoekige zinken bakgoten is 0,8 millimeter.

Zinken bakgoten zijn naast de maat B37 nog verkrijgbaar in 2 andere standaard maten: B30 en B44. Dak en Lood is niet alleen leverancier van de zinken bakgoten zelf, ook voor alle benodigde onderdelen en hulpmiddelen kunt u bij ons terecht. 

Bestel gootbeugels voor het monteren van de dakgoot aan uw dak of gevel. Om de 60 cm dient er een gootbeugel geplaatst te worden. Rekensom die u kunt hanteren voor het bestellen van de gootbeugels: lengte in cm / 60 cm + 1 (afronden naar boven).

Type Bakgoot zink
Uitvoering B37
Diameter n.v.t.
Materiaaldikte 0,80 mm