Veel onderdelen van een bouwproces worden tegenwoordig geprefabriceerd. Prefabricage houdt in dat materialen vooraf in een fabriek of werkplaats worden (af)gemaakt. Daarna worden deze materialen getransporteerd naar de bouwplaats waar ze direct kunnen worden verwerkt. Dit versnelt de bouwtijd in de uitvoeringsfase.

[[SPLIT]]

Een waterdichte schoorsteenbouw

De uitvoeringsfase gaat sneller door de prefabricage, maar het voorbereidingsproces vraagt meer tijd. Er moeten goede tekeningen zijn en elke stap moet zorgvuldig gecontroleerd worden. Het voordeel van prefabricage is dat de kwaliteit van de prefab elementen hoger en constanter is.

Bij het prefabriceren is het belangrijk om een waterdichte schoorsteen op te leveren. Schoorsteenbouw materiaal is daarbij van groot belang. Het lood of de loodvervanger die gebruikt wordt, moet van uitstekende kwaliteit zijn. Dak en Lood levert deze materialen in de beste kwaliteit, direct uit voorraad. Door te bestellen op de webshop, Dakenlood.nl, bent u gegarandeerd van een snelle levering en scherpe prijzen.

[[SPLIT]]

Heeft u nog vragen over het materiaal? Wij helpen u graag telefonisch of per mail verder!