Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royalgum Bicom Leislag Wit - 470K24

Royalgum Bicom Leislag Wit - 470K24

€85,97Incl. btw
(€71,05) Excl. btw
Royalgum is een toplaag APP dakbedekking. Door de hoge kwaliteit van de grondstoffen heeft Royalgum een lange levensduur. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en toepasbaar op ieder type dakbedekking systeem.
Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden
Waarom Dak & Lood?
 • 10 jaar product garantie
  .
 • Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven de €25,-
  Exclusief lengtes vanaf 1,75 meter
 • Zakelijke korting?
  Neem contact met ons op
 • Telefonische klantenservice
  Werkdagen van 09:00 - 17:00 uur
 • Klantwaardering 9,1!
Beschrijving

Royalgum Bicom Leislag Wit - 470K24

Royalgum is een toplaag APP dakbedekking. Door de hoge kwaliteiten van de grondstoffen heeft royalgum een lange levensduur. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen toepasbaar op ieder type dakbedekking systeem. Deze kwaliteitsproducten maken het mogelijk om op een efficiënte wijze een solide en duurzaam waterdicht dak te realiseren.
 
Royalgum Bicom Mineral Reflection is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan met een reflecterende leislag afwerking aan de bovenzijde. De onderzijde bestaat uit extra coating en wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester-glascombinatie drager. Royalgum Bicom Mineral Reflection is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend geballast en mechanisch bevestigd. Dit product beschikt over een KOMO certificering CTG-441.
Type Royalgum
Materiaal APP
Uitvoering Leislag
Lengte 7,5 M of 5 M
Breedte 1 M