Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Royalgum Bicom Mineraal Reflectie leislag wit 470K24

Royalgum Bicom Mineraal Reflectie leislag wit 470K24

€36,15
(€43,74 Incl. btw)
Stukprijs: €0,00 /
Royalgum is een toplaag APP dakbedekking. Door de hoge kwaliteiten van de grondstoffen heeft royalgum een lange levensduur. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen toepasbaar op ieder type dakbedekking systeem.
3-5 werkdagen
Waarom Dak & Lood?
 • Lage loodprijzen
  Profiteer van onze scherpe inkopen
 • Gratis verzending vanaf € 200 excl. btw
  Of gratis afhalen
 • Extra inkoopvoordeel voor vaste klanten
  Inkoopvoordeel gebaseerd op bestelhistorie
 • Uit voorraad leverbaar
  Binnen 1 tot 2 werkdagen in huis
 • Klanten geven ons een 9,1!
Beschrijving
Royalgum is een toplaag APP dakbedekking. Door de hoge kwaliteiten van de grondstoffen heeft royalgum een lange levensduur. Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen toepasbaar op ieder type dakbedekking systeem. Deze kwaliteitsproducten maken het mogelijk om op een efficiënte wijze een solide en duurzaam waterdicht dak te realiseren.
 
Royalgum Bicom Mineral Reflection is een APP gemodificeerde gebitumineerde dakbaan met een reflecterende leislag afwerking aan de bovenzijde. De onderzijde bestaat uit extra coating en wegbrandfolie. De dakbaan beschikt over een polyester-glascombinatie drager. Royalgum Bicom Mineral Reflection is toepasbaar in de volgende tweelaagse systemen: losliggend geballast en mechanisch bevestigd. Dit product beschikt over een KOMO certificering CTG-441.
Type Royalgum
Materiaal APP
Uitvoering Leislag
Lengte 7,5 M of 5 M
Breedte 1 M