Isolatie

Bent u op zoek naar isolatieplaten voor thermische isolatie van platte en hellende daken? Of eventueel zelfs voor spouwmuren of vloeren? Dakenlood.nl heeft een breed aanbod dakisolatie van Unilin, Kingspan (o.a.) of Recticel (o.a.). Het is dé perfecte isolatie voor uw dak. Bestelt u bij Dakenlood.nl? Dan bent u ook zeker van een lage prijs. Ook zal u uw isolatieplaten snel ontvangen.

Lees meer >

PIR isolatieplaten bij Dakenlood.nl

Isolatieplaten die gemaakt zijn van het materiaal PIR (kunststof) zijn breed toepasbaar. Deze isolatieplaten worden veelal bij ons besteld voor het isoleren van platte of schuine daken, maar zijn ook geschikt voor vloeren en spouwmuren. Dat komt door de perfecte thermische eigenschappen van het materiaal. De isolatiewaarde is hierdoor erg hoog, zelfs bij het gebruik van een dunne plaat. De gemiddelde Lambda-waarde van een PIR-isolatieplaat is 0,022. Het materiaal is bovendien erg handzaam en makkelijk in gebruik. Een echte vakman als u zal goed uit de voeten kunnen met PIR isolatieplaten. Bijkomende voordeel is dat er geen schadelijke of irriterende vezels vrijkomen bij het plaatsen van de platen, in tegenstelling tot glaswol en steenwol.

Feiten over isolatieplaten van PIR

PIR is feitelijk een doorontwikkeling op het alom bekende PUR. Het is eigenlijk een harde plaat gemaakt van een kunststof. Het materiaal is licht en heeft weinig dikte nodig voor een goede isolerende werking. Dit type dakisolatie kent een veel hogere isolatiewaarde dan PUR. Dat maakt het materiaal uitermate geschikt voor platte daken van EDPM en bitumen. Let op: wanneer u EPDM wilt verlijmen op PIR isolatieplaten, neem dan contact met ons op! PIR isolatieplaten kennen bovendien een hogere brandveiligheid in een aantal situaties,  én zijn erg vormvast. Dat maakt het materiaal goed geschikt voor het isoleren van lange rechte stukken. Heeft u nog meer redenen nodig om te kiezen voor PIR isolatieplaten? Een lage prijs misschien?

Isolatie voor uw dak nodig? Dakenlood.nl voor de laagste prijs

Dakenlood.nl is bekend onder menig vakman die werkzaamheden op en rond het dak verricht. Dat is natuurlijk niet zonder reden. Dakenlood.nl is dé online groothandel voor dak en lood met een hoge kwaliteit, lage prijzen en snelle verzendservice. Vaste klanten profiteren echter ook nog eens van extra inkoopkorting! Dat is nóg meer korting bovenop de toch al laaggeprijsde producten. Klanten zijn daar erg tevreden mee, zo blijkt uit de goede recensies die zij hebben achtergelaten. Regelmatig worden wij met een 10 beoordeeld!