Hemelwaterafvoer

Hemelwater kan in verschillende vormen op uw dak belanden. Als regen, sneeuw of hagel. Hoe dan ook: het resterende water dient afgevoerd te worden! Een hemelwaterafvoer van lood is daarvoor ideaal geschikt. Dakenlood.nl beschikt over diverse loden afvoeren en kiezelbakken van de hoogste kwaliteit, maar dan voor de laagste prijs.

Lees meer >

Hemelwaterafvoer bij Dakenlood.nl

Hemelwater is op verschillende manieren af te voeren. Maar kiest u voor een afvoer van lood, aluminium of EPDM? Dan zit u bij Dakenlood.nl goed. Alle producten die u in onze webshop vindt, leveren wij namelijk vanuit eigen voorraad.  Tevens kunnen onze vakmensen afvoeren op maat voor u maken. U kan in onze webshop kiezen voor diverse loden kiezelbakken en afvoeren van lood, aluminium of EPDM.

Kiezelbak en afvoer van lood

Kiest u voor een onderuitloop of voor een zijuitloop van water op het platte dak? Waar u ook voor kiest, in ons assortiment met producten voor de juiste hemelwaterafvoer vindt u exact díe kiezelbakken en afvoeren van lood waar u naar zoekt. Natuurlijk wel voor de laagste prijs! Ze zorgen beiden voor een waterdichte overgang van het horizontale platte dak naar de verticale regenpijp of ontluchting. Maar dat hoeven we u als echte vakman niet meer uit te leggen. De producten in het assortiment van Dakenlood.nl zijn in verschillende afmetingen beschikbaar. Onze kiezelbakken zijn overigens uitgevoerd met een opstand in zowel 45 als 90 graden. Meer lezenover onze kiezelbakken?

Waarom hemelwaterafvoer bestellen bij Dakenlood.nl?

Bestellen bij Dakenlood.nl betekent ten eerste: snelle levering op locatie. Vaak al binnen 1 á 2 dagen. Maar wij hebben de echte vakmannen van Nederland veel meer te bieden… Want naast een eersteklas kwaliteit, kan u al onze loden afvoeren ook nog eens voor de allerlaagste prijzen kopen. Daarnaast kunnen onze vakmensen maatwerk afvoeren voor u maken. En bent u van plan vaker in onze webshop te bestellen? Onze vaste klanten bieden wij ook nog eens extra inkoopkorting. Niet voor niets zijn wij dé groothandel in dak en lood van Nederland.