Toplaag

Royalgum is een toplaag APP dakbedekking. Door de hoge kwaliteiten van de grondstoffen heeft Royalgum een lange levensduur. De gemiddelde levensduur van een dak bekleed met Royalgum kan wel meer dan 25 jaar meegaan! Het is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen toepasbaar op ieder type dakbedekking systeem. Er zijn verschillende afwerkingen die wij bij Dakenlood.nl aanbieden: Bezand, Leislag, granulaat of minerale afwerking. Alle Royalgum dakbanen zijn KOMO-gecertificeerd.

Lees meer >

Dakbedekking kopen bij Dakenlood.nl

Dakenlood.nl heeft biedt producten voor échte vakmannen die jaarlijks vele honderden, of zelfs duizenden, vierkante meters aan dakbedekking gebruiken. Niet alleen het grote assortiment, maar ook de beste kwaliteit voor de laagste prijs, maakt ons dé online dak- en loodgroothandel van Nederland! Dagelijks melden velen dakdekkers uit Nederland zich in onze webshop voor hun dakbedekkingsproducten. Voor hen hebben wij verschillende dakleer producten: bitumen brandrollen met een bezanding, mineraal of granulaat als toplaag op voorraad.

Bitumineuze brandrollen

In onze webshop vindt u diverse dakbedekkingsproducten van Royalgum. Brandrollen gemaakt van bitumen (teer) welke met een dakbrander worden vast gebrand op de onderlaag. Deze brandrollen zijn stuk voor stuk APP, wat staat voor “a-tactisch polypropyleen”. Het houdt in dat het soepel is en bestand is tegen UV-straling. Op internet zult u deze brandrollen ook wel tegenkomen onder namen als dakleer, APP, granulaat of mineraal. Wij verkopen de Royalgum brandrollen in verschillende afmetingen, maar alleen voor de laagste prijs.

Alle ons bitumen-, mineraal- en granulaatrollen vanuit voorraad leverbaar

Goede kwaliteit en lage prijzen betekenen niet veel als u een week moest wachten op uw bestelling. Tenminste, dat vinden wij! Bij Dakenlood.nl bent u echter wel zeker van een snelle levering omdat wij alles vanuit eigen voorraad verzenden. Vandaag bestellen is in de meeste gevallen morgen bij u (of op de bouw) geleverd.

Extra voordeel voor vaste klanten

Als professional binnen de bouwsector zijn lage prijzen natuurlijk zeer interessant. Kwartjes, dubbeltjes of zelfs stuivers en centen kunnen een groot verschil maken als u vele duizenden vierkante meters per jaar afneemt. Wij bieden, naast het feit dat we de laagste prijzen van Nederland hanteren, daarom ook nog eens extra inkoopvoordeel aan onze vaste klanten. Extra korting bovenop laag geprijsde artikelen. Dat wil iedereen wel!

Dé online dak- en loodgroothandel met een hoge waardering

Onze klanten weten onze webshop en werkwijze erg te waarderen. Wij worden regelmatig met het cijfer 10 beoordeeld. Lees gerust de recensies van uw collega’s eens na. Of plaats een bestelling en oordeel zelf… 

Download hier de brochure voor meer informatie over Royalgum.