Dak toebehoren en gereedschap

Bij Dakenlood.nl hebben wij ook aanverwante artikelen, producten en toebehoren voor uw dak. Denk hierbij niet alleen aan PUR maar ook aan tegeldragers, werkhandschoenen en dergelijken. Wij, van Dakenlood.nl vinden persoonlijke bescherming erg belangrijk. Hierdoor vindt u bij Dakenlood.nl ook persoonlijke bescherming als handschoenen en veiligheidsbrillen.

 

Lees meer >
Joint Fix voegenreparatiemiddel
Artikelcode PDTBBVKTJX
€4,21
Zwaluw - Den Braven Joint Fix is een hoogwaardig verhardend voegenreparatiemiddel op basis van acrylaatdispersie voor voegen tussen metselwerk in binnen- en buitenmuren.
Tigerflex beschermende werkhandschoenen - per paar
Artikelcode PBHATGF9
€5,32
Deze Tigerflex beschermende werkhandschoenen zijn zeer comfortabel te dragen en zijn voorzien van een optimale grip. Tevens adviseren wij werkhandschoenen te gebruiken bij het gebruik en verwerken van lood om direct huidcontact met lood te minimaliseren.
Dak en Lood
Hetelucht fohn Leister Triac ST 230 volt
Artikelcode PDTBBVFNFON
€428,05
Deze handzame hetelucht föhn voor het plaatsen van uw Resitrix dakbanen. Door zijn lichte gewicht is deze föhn gemakkelijk hanteerbaar, waarbij geen afbreuk wordt gedaan aan de kwaliteit.
Bladvanger 31 x 31 cm, Universeel (excl. betontegel)
Artikelcode PDAFBVUNI
€9,62
Een bladvanger 31 x 31 cm voorkomt verstoppingen op uw platte dak. Denk hierbij aan verstopping door bladeren, grind en dergelijken.
Fixit lijmkit zwart
Artikelcode PDTBBVKTFXZW
€5,99
Elastische 1-componenten afdichtings- en lijmkit, met hoge modulus, op basis van MS-Polymeer. Deze kit heeft een uitstekende hechting op allerlei ondergronden.
Rubber granulaat t.b.v. tegeldragers - 10 stuks
Artikelcode PDTBBTRGTE
€3,99
Rubber granulaat plaatjes voor tussen uw dakbedekking en de tegels. Deze rubber plaatjes beschermen uw dakbedekking. De afmetingen van deze plaatjes zijn 10 bij 10 cm en zijn 1 cm dik.
Basis kitspuit handmatig, rood
Artikelcode PDTBBVKTSPRO
€13,61
Handmatige kitspuit voor het aanbrengen van kit. Eenvoudig ontwerp en te gebruiken in iedere situatie waarbij kitten nodig is.
Dak en Lood
Volledig RVS vogelschrikstrip lengte 0,5 meter
Artikelcode ZKDGGAVS150CM
€5,88
Een vogelschrijkstrip of duivenpin wordt geplaatst op uw dak of dakgoot. De vogelschrikstrip of duivenpin is bedoeld om duiven en vogels te weren.
Pistoolschuim 1C PUR B3 Streetfight 750 ml
Artikelcode PDTBBVLMPUR
€7,80
Veilig isoleren en vullen van raamvoegen, leidingopeningen, voegen, muurnaden, muuropeningen en holtes, zoals muuropeningen, dakafwerking, leidinggoten, rolluikkasten enzovoort.
Polycarbonaat overzet veiligheidsbril uni
Artikelcode PBVBPC
€13,06
Dé universele veiligheidsbril welke ook kan worden gedrgaen over alle correctiebrillen.
PUR Schuimpistool 1-component incidenteel
Artikelcode PDTBBVLMPURPS
€43,23
Schuimpistool voor incidenteel gebruik; zeer licht want hoofdzakelijk gemaakt van schokbestendig kunststof.