Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Pistoolschuim 1C PUR B3 Streetfight 750 ml

Pistoolschuim 1C PUR B3 Streetfight 750 ml

€48,07Incl. btw
(€39,73) Excl. btw
Veilig isoleren en vullen van raamvoegen, leidingopeningen, voegen, muurnaden, muuropeningen en holtes, zoals muuropeningen, dakafwerking, leidinggoten, rolluikkasten enzovoort.
1-2 werkdagen
Waarom Dak & Lood?
 • 10 jaar product garantie
  .
 • Gratis verzending binnen Nederland bij bestellingen boven de €125,-
  Exclusief lengtes vanaf 1,75 meter
 • Zakelijke korting?
  Neem contact met ons op
 • Telefonische klantenservice
  Werkdagen van 09:00 - 17:00 uur
 • Klantwaardering 9,1!
Beschrijving

Pistoolschuim 1C PUR B3 Streetfight 750 ml

Met deze PURLOGIC® kunt u alles veilig isoleren. Tevens wordt deze pistoolschuim met grote regelmaat gebruikt voor het vullen van raamvoegen, leidingopeningen, voegen, muurnaden, muuropeningen en holtes, zoals muuropeningen, dakafwerking, leidinggoten, rolluikkasten enzovoort. PURLOGIC® hecht aan beton, steen, hard PVC, metaal en hout. Hecht niet aan PE (polyethyleen), PP (polypropyleen), PTFE (teflon), siliconen en vetten.

Voordelen

 • Uitstekende hechting aan praktisch alle bouwondergronden (met uitzondering van PE, PP, PTFE en siliconen)
 • Betere geluids- en warmte-isolatie dan minerale wol, kurk en glasvezel
 • Vormvast
 • Krimpt niet, slechts minimale uitzetting bij uitharding.
 • Snelle uitharding
 • Fijncellige en uniforme schuimstructuur
 • Bestand tegen veroudering
 • Bestand tegen vele soorten oplosmiddelen, verf en chemicaliën

Opmerking

Op poreuze en absorberende ondergronden moet een hechtprimer worden aangebracht. PURLOGIC® Streetfighter kan worden aangebracht met de schuimpistolen PURLOGIC® Xpress en met PURLOGIC® COMBIpress.

De gebruiksinstructies zijn aanbevelingen op basis van de tests die we hebben uitgevoerd en onze ervaringen; voorafgaand aan elke toepassing dient u het product zelf te testen. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor een specifiek toepassingsresultaat vanwege het grote aantal toepassingen en omstandigheden bij opslag en verwerking. Indien onze gratis klantenservice technische informatie levert of als adviesdienst fungeert, wordt hierbij geen enkele aansprakelijkheid aanvaard, behoudens wanneer het verstrekte advies of de gegeven informatie binnen de reikwijdte valt van onze gespecificeerde, contractueel overeengekomen service of behoudens wanneer de adviseur opzettelijk handelde. Wij garanderen consistente kwaliteit van onze producten. Wij behouden ons het recht voor technische wijzigingen door te voeren en onze producten verder te ontwikkelen.

Toepassingsgebied

Veilig isoleren en vullen van raamvoegen, leidingopeningen, voegen, muurnaden, muuropeningen en holtes, zoals muuropeningen, dakafwerking, leidinggoten, rolluikkasten enzovoort. Hecht aan beton, steen, hard PVC, metaal en hout. Hecht niet aan polyethyleen, siliconen, PTFE en vet.

Instructies

Schud de bus 20 keer grondig heen en weer voor gebruik. De ondergronden moeten schoon, massief en stof- en vetvrij zijn. Sterk absorberende ondergronden moeten worden voorbehandeld. Ondergronden moeten met water worden bevochtigd voordat het schuim wordt aangebracht. Maak opnieuw vochtig als er meerdere schuimlagen worden aangebracht. Schroef de bus helemaal in het pistool. Schroef het er niet te ver in. Niet kantelen. Schuim blijft na het aanbrengen uitzetten. Verwijder schuimspatten direct met PURlogic Clean, artikelnr. 0892 160. Reinig het pistool en het ventiel na gebruik grondig. Laat de open bus altijd op het pistool geschroefd zitten.

Leverancier Würth
Inhoud 750 ml