Prefab lood

Prefab op maat gezet lood kan in sommige situaties een betere en snellere oplossing zijn dan zelf zetten van bladlood op rol.  Wij kunnen op basis van een tekening of op de door u ingevulde vragenlijst een prijs doen toe komen

Lees meer >

De voordelen van prefab lood

Prefab lood biedt verschillende voordelen ten opzichte van regulier lood. Om de voordelen die deze werkwijze met zich meebrengt kan niemand heen… Ook niet als u een echte vakman bent en werkt op een authentieke wijze. In de eerste plaats brengt prefab lood natuurlijk een hoop gemak met zich mee. Prefab lood draagt bij aan een efficiënte en snelle plaatsing, tegenwoordig van groot belang. Door van tevoren de maten van het gewenste spouwlood, voetlood, loodloket of zelfs het complete dak door te geven, bespaart u een hoop tijd. En natuurlijk afval. Maar belangrijker is wellicht het feit dat u de kans op bouwfouten ook nog eens verkleint! Wat betreft prefab lood is in principe alles mogelijk: van vlakke platen tot volledig op maat gemaakte elementen.

Toepassingen van prefab lood

Daar waar er efficiencyslagen behaald moeten worden in de bouw, is het kunnen plaatsen van geprefabriceerde elementen een slimme en geschikte oplossing. Veel elementen die voorheen ter plekke op maat werden vervaardigd van bladlood, kunnen tegenwoordig van tevoren geheel op maat worden gefabriceerd. Van binnen- en buitenhoeken tot loketten, het kan allemaal. Ook bij Dakenlood.nl. Informeer gerust naar de mogelijkheden.