Prefab lood

Prefab lood kan in sommige situaties een geschiktere oplossing zijn dan bladlood op rol. Prefab lood biedt in principe dezelfde gebruiksvoordelen als regulier lood, maar voor de toepassing binnen gebouwen heeft het vaak extra voordelen. En niet alleen op het gebied van tijd... Maar koopt u uw prefab lood bij Dakenlood.nl? Dan levert dat pas écht een groot voordeel op. Namelijk kunnen profiteren van de goedkoopste loodprijzen van Nederland. 

Lees meer >

De voordelen van prefab lood

Prefab lood biedt verschillende voordelen ten opzichte van regulier lood. Om de voordelen die deze werkwijze, of noem het een hype, met zich meebrengt kan niemand heen… Ook niet als u een echte vakman bent en werkt op een authentieke wijze. In de eerste plaats brengt prefab lood natuurlijk een hoop gemak met zich mee. Prefab lood draagt bij aan een efficiënte en snelle plaatsing, tegenwoordig van groot belang. Door van tevoren de maten van het gewenste spouwlood, voetlood, loodloket of zelfs het complete dak door te geven, bespaart u een hoop tijd. En natuurlijk afval. Maar belangrijker is wellicht het feit dat u de kans op bouwfouten ook nog eens verkleint! Wat betreft prefab lood is in principe alles mogelijk: van vlakke platen tot volledig op maat gemaakte elementen.

Toepassingen van prefab lood

Daar waar er efficiencyslagen behaald moeten worden in de bouw, is het kunnen plaatsen van geprefabriceerde elementen een slimme en geschikte oplossing. Veel elementen die voorheen ter plekke op maat werden vervaardigd van bladlood, kunnen tegenwoordig van tevoren geheel op maat worden gefabriceerd. Van binnen- en buitenhoeken tot loketten, het kan allemaal. Ook bij Dakenlood.nl. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

De laagste prijzen voor prefab lood in Nederland

Sneller en efficiënter kunnen werken dankzij de inzet van prefab onderdelen is natuurlijk prachtig. Het kan zorgen voor een flinke besparing aan tijd. Maar kan u op een nog directere manier besparen? Bij Dakenlood.nl wel! Namelijk simpelweg op basis van een goede prijs. En die prijs is zó scherp, dat wij zelfs kunnen garanderen de laagste loodprijzen van Nederland te hanteren. Dat tikt nog eens aan…

Nóg meer voordeel voor onze vaste klanten

Nu verkopen wij natuurlijk lood voor de scherpste prijzen van Nederland. Maar ook hier doen wij graag nog een extra schepje bovenop. Onze vaste klanten en vakmannen profiteren namelijk steevast van extra inkoopvoordeel op al hun loodzware orders. Dus dat geldt ook voor prefab lood!