Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel EPDM Dakbedekking - Breedte 3,05 meter Redfox

RedFox EPDM Dakbedekking - Breedte 3,05 meter Redfox

RedFox LSFR is een ongewapend vliegvuurbestendig EPDM membraan dat zich kenmerkt door een brede range van standaard rolbreedtes, met als groot voordeel dat het maken van naden op locatie tot een minimum wordt beperkt.

RedFox LSFR is een ongewapend Amerikaans vliegvuurbestendig EPDM membraan dat zich kenmerkt door een brede range van standaard rolbreedtes, met als groot voordeel dat het maken van naden op locatie tot een minimum wordt beperkt. RedFox EPDM kent vele toepassingen, zowel geballaste, verkleefde als mechanisch bevestigde daken. De gladde structuur van RedFox EPDM bespaart tijd en maakt het plaatsen door één of twee dakdekkers bijzonder eenvoudig.

Geballaste daken (RedFox LSFR)
Het RedFox membraan wordt los gelegd op de ondergrond en voorzien van de juiste tegels of voldoende grind, volgens de geldige regelgeving. Grind zorgt er tevens voor dat het hemelwater minder snel in de riolering terecht komt en kan worden beschouwd als waterbuffer. Indien correct uitgevoerd is de kans op verstopping door bladeren kleiner dan bij ongeballaste daken.

Verkleefde daken (RedFox LSFR)
Verkleven van het RedFox membraan wordt vooral toegepast bij lichte dakconstructies en bij daken met een te grote helling om te ballasten. Het membraan wordt partieel verkleefd met MS polymeer lijm waarbij de lijm met bijbehorend lijmpistool wordt aangebracht. Ook kan het membraan volledig verkleefd worden op de ondergrond met verspuitbare contactlijm. De verspuitbare contactlijm wordt dubbelzijdig aangebracht. RedFox EPDM membranen worden verkleefd op diverse ondergronden zoals beton, staal, hout, geschikte isolatie of een oud bitumineus dak, voor zover deze schoon, droog, in goede staat en degelijk bevestigd zijn. Raadpleeg altijd vooraf of de ondergrond geschikt is voor verlijming.

 

Stap 1

EPDM op maat

Verkrijgbaar in breedte van 3,05 of 4,57 meter. Gewenste lengte opgeven in meters

Stap 2

EPDM Spuitlijm - E245 Spraybond

Verbruik ca. 2,4 - 3 m² per bus van 750 ml

Stap 3

Hemelwaterafvoer

Stap 4

Dakdoorvoer

Stap 5

EPDM Kit - GeoFlex MS

Voor afdichten van naden en randen

Stap 6

Daktrim

Daktrim lijst, binnenhoek of buitenhoek

Stap 7

EPDM multicleaner

Voor het verwijderen van kit resten.

Bestelling

Nog geen producten toegevoegd.