Scharnierbeugels en bevestigingen regenpijpen | HWA buis

Verzinkte Regenpijp Beugel - Moer M8 - Diverse Maten
Artikelcode ZKHWBGROVZD82M
€5,45Incl. btw
De Verzinkte Regenpijp Beugel gebruikt u om de regenpijp vast te zetten aan een muur of paal. Alle regenpijp beugels kunnen worden geplaatst in combinatie met een dubbele wrong.
Zinken Regenpijp Beugel - Moer M8/M10 - Diverse Maten
Artikelcode ZKHWBGROZID80M
€8,65Incl. btw
Deze ronde zinken scharnierbeugel met moer is voor gebruik in combinatie met een zinken dubbele wrong. U gebruikt deze om de zinken regenpijp te bevestigen aan b.v. een muur.
Zinken Regenpijp Beugel met Pen - Diverse Maten
Artikelcode ZKHWBGROZID80P
€9,02Incl. btw
Deze ronde zinken scharnierbeugel met Pen is gebruikt u om de zinken regenpijp te bevestigen aan b.v. een muur of paal. Alle regenpijp beugels kunnen worden geplaatst in combinatie met een dubbele wrong.
Verzinkte Regenpijp Beugel met Pen - Diverse Maten
Artikelcode ZKHWBGROVZD80P
€4,24Incl. btw
Deze Verzinkte Regenpijp Beugel met Pen is staal gegalvaniseerd. De Verzinkte Regenpijp Beugel gebruikt u om de regenpijp vast te zetten aan een muur. Alle regenpijp beugels kunnen worden geplaatst in combinatie met een dubbele wrong.
Zinken Dubbele Wrong - Diverse Maten
Artikelcode ZKHWWRROD80
€4,85 €4,69Incl. btw
Een zinken wrong schuif je over een zinken regenpijp. De wrong zorgt ervoor dat de zinken regenpijp beschermd blijft als de beugel wordt vastgezet. Beschikbaar in Ø 60, 70, 80 en 100 mm.
Zinken Dubbele Wrong - Diverse Maten
€4,85 €4,69Incl. btw
Verzinkte Beugel (Vierkant) - Pin - Diverse Maten
Artikelcode ZKHWBGVKVZ80P
€17,18Incl. btw
Deze vierkante beugel met pin voor in een nis is van staal gegalvaniseerd staal in is bedoeld voor de vierkante dubbele wrong. Deze vierkante beugel is speciaal geschikt voor gebruik in een nis. U gebruikt deze om de regenpijp vast te zetten aan een muur
Bundel 12 Stuks | Zinken Beugel Incl. Wrong (Moer M8/M10) - Ø80 mm
Artikelcode ZKHWWRBGROD8012ST
€171,05 €125,01Incl. btw
Deze ronde zinken scharnierbeugel met moer is voor gebruik in combinatie met een zinken dubbele wrong. U gebruikt deze om de zinken regenpijp te bevestigen aan b.v. een muur.
Zinken Dubbele Wrong (Vierkant) - 80mm
Artikelcode ZKHWWRVK80
€15,00Incl. btw
Een zinken vierkanten wrong plaats je over een vierkanten zinken regenpijp. De wrong wordt tussen de scharnierbeugel en de regenpijp geplaatst om de regenpijp te beschermen.
Bundel 12 Stuks | Zinken Dubbele Wrong | Ø80 mm
Artikelcode ZKHWWRROD8012ST
€56,34 €48,40Incl. btw
Een zinken wrong schuif je over een zinken regenpijp. De wrong zorgt ervoor dat de zinken regenpijp beschermd blijft als de beugel wordt vastgezet. Beschikbaar in bundel van 12 stuks Ø80 mm.