Regenpijpen | HWA buis | Dakgootsystemen

Zwarte aluminium  regenwatersystemen van de Prefa serie bestelt u heel eenvoudig met onze keuzehulp voor onze Prefa aluminium serie

Zelf monteren zonder solderen en 40 jaar garantie met een garantiecertificaat!

VOORDELEN Prefa aluminiumlijn:

Een van de grote voordelen van de Prefa aluminiumlijn is dat er niet gesoldeerd hoeft te worden men kan alles verlijmen. Ook op het verlijmen geldt 40 jaar garantie. 

Daarnaast is de Prefa aluminiumlijn zeer maatvast en sluit dus naadloos aan op elkaar. 

De unieke diep zwarte kleur gaat een leven lang mee met 40 jaar garantie.

De Prefa P10 coating is sinds 2010 bewezen als een perfecte beschermlaag die tevens kleurvast is. De diep zwarte kleur geeft chique uitstraling voor elke toepassing aan de gevel.  De duidelijke instructievideo's helpen u door elke stap heen. Daarnaast kunt u terugvallen op onze deskundige medewerkers.

De aluminium regenpijp verkopen we in de diameter rond 80 mm uit voorraad en vierkant 80 x 80 mm op aanvraag. Mast- en bakgoten verkopen wij in de afmeting 333 mm en 400 mm met alle toebehoren die daarbij horen.

Aluminium HWA Aluminium Dakgoten Kiezelbakken Onderuitloop

Lees meer >

Onderstaande instructievideo geef een totaalbeeld van de montage.

Regenpijpen | Hemelwaterafvoer | Goten in Aluminium bij Dakenlood.nl

In de Dak en Lood webshop vindt u een ruim en gevarieerd aanbod aan zwart Aluminium in verschillende afmetingen en vormen. We leveren niet alleen de goten, regenpijpen of HWA buizen zelf, we leveren ook alle Aluminium toebehoren waardoor u direct aan de slag kunt met uw klus of project. Alles met 40 jaar garantie!

VOORDELEN Prefa aluminiumlijn:

Een van de grote voordelen van de Prefa aluminiumlijn is dat er niet gesoldeerd hoeft te worden men kan alles verlijmen. Ook op het verlijmen geldt garantie met een garantieverklaring op naam en plaats. 

Daarnaast is de Prefa aluminiumlijn zeer maatvast en sluit dus naadloos aan op elkaar. 

De P10-coating van Prefa heeft zich bewezen als beste beschermlaag in de markt en is zéér kleurvast.

De unieke diep zwarte kleur gaat een leven lang mee met 40 jaar garantie.

Heeft u Aluminium maatwerk nodig? Dak en Lood heeft de productie van aluminium in eigen beheer. Onze vakmensen kunnen het maatwerk Aluminium in een handomdraai voor u op maat realiseren. 

De voordelen van Dakenlood.nl

Het bestellen op Dakenlood.nl gaat gemakkelijk en snel.

We leveren uw bestelling af op locatie, binnen 1 á 2 werkdagen.

De materialen die wij leveren zijn altijd van A-kwaliteit met garantie.

Wij hebben deskundig personeel die u van advies kunnen voorzien.

Maatwerk productie is altijd mogelijk in overleg. 

P10 coating

Sinds 2010 werd met de oppervlaktecoating P.10 een lakkwaliteit gerealiseerd, die door een speciale, slechts met een microscoop zichtbare vouwstructuur in de lak voor ontelbare schitteringen en kleurechtheid zorgt. Bij directe zonnestraling verschijnt een edel patroon op het matte oppervlak van de P.10-lak. De hoogwaardige laklaag van de PREFA producten is vervormbaar en houdt het beste stand tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden.