Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Compleet Gesoldeerde Zinken Dakgoot op Maat

Compleet Gesoldeerde Zinken Dakgoot op Maat

€72,50
Op zoek naar een compleet gesoldeerde zinken dakgoot? Dakenlood.nl biedt u een compleet gesoldeerde kant-en-klare zinken mastgoot of zinken bakgoot aan. Stel uw zinken dakgoot op maat samen in onze webshop. Klik op onderstaande button 'Stel samen'.
4-5 werkdagen
Waarom Dak & Lood?
 • 10 jaar garantie
  Op alle onze Zink producten
 • Gratis verzending vanaf € 250 incl. btw
  Of gratis afhalen
 • Inkoopkorting voor zakelijke klanten
  Meld je aan en profiteer van de voordelen
 • Voor 12:00 uur besteld, vandaag verzonden
  .
 • Klantwaardering 9,1!
Configurator
Beschrijving

Compleet Gesoldeerde Zinken Dakgoot op Maat

Elke Zinken dakgoot met een lengte van 100 cm tot 600 cm wordt kant-en-klaar en compleet gesoldeerd in één deel geleverd. Kies zelf de gewenste lengte, maatvoering, met of zonder kraal, en met of zonder uitloop voor het aansluiten een zinken regenpijp.

Let op! Zinken Mastgoten langer dan 600 cm worden in meerdere delen geleverd en dienen ter plaatse aan elkaar gesoldeerd te worden.

Klik op de button 'stel samen' en stel uw dakgoot op maat samen.

Uitloop zinken mastgoot

Er kan een uitloop (tapeind) worden ingesoldeerd aan één of beide zijden of in het midden. U kunt in de configurator aangeven hoeveel centimeter u de uitloop van de zijkant van de zinken dakgoot wilt laten plaatsen.

Handig om mee te bestellen

Bestel gootbeugels voor het monteren van de kant-en-klare dakgoot aan dak of gevel. Om de 60 cm dient er een gootbeugel geplaatst te worden. Rekensom die u kunt hanteren voor het bestellen van de gootbeugels: lengte in cm / 60 cm + 1 (afronden naar boven).

Vragen of specifieke wensen?

Heeft u vragen over de kant-en-klare zinken mastgoot, of specifieke wensen (bijvoorbeeld een afwijkende maat uitloop)? Neem dan contact met ons op.

Type Zinken mastgoot / Zinken bakgoot
Uitvoering M30 / M37 / M44 of B30 / B37 / B44
Diameter Op te geven
Materiaaldikte 0.8 mm